Naslovna » Izlasci » Festivali » Billy Idol – spreman za koncert na Kalemegdanu!
Billy Idol (flickr by toshm)
Billy Idol (flickr by toshm)

Billy Idol – spreman za koncert na Kalemegdanu!

Na večerašnjem festivalu Belgrade Calling, 26. juna na Kalemegdanu, glavna zvezda, legendarni Billy Idol, nastupiće pred oko 15.000 posetilaca.

Sinoć je jaka kiša sprečila održavanje festivala, ali je za danas, po najavama organizatora – sve spremno za spektakl!

Pod bedemima Beogradske tvrđave od 18.15 nastupiće domaćini festivala, kultna beogradska grupa Dža ili bu. Posle njih scena pripada skopskom bendu Tempera, supergrupi sastavljenoj od članova nekadašnjeg Arhangela, čiji će novi album „Igraj“ moći da se čuje uživo već od 19.00. Od 20.00 Davor Gobac i Psihomodo pop predstaviće svoj novi album „Ćiribu Ćiriba“, ali uz pregršt najvećih hitova iz karijere duge trideset godina.

Finale rokenrol maratona na „Kališu“ pripada jednoj od najvećih rokenrol zvezda u istoriji – neponovljivi Billy Idol na veliku scenu izaći će oko 21.00.

Ulaznice se i danas prodaju se na svim blagajnama Eventima, po cenama od 3.300 za Fan Pit i 2.500 dinara za Parter, te 3.500 dinara za VIP platformu. Koncertnoj lokaciji biće moguće prići samo sa ulaznicom za koncert, jer će na obe strane u Bulevaru vojvode Bojovića, i od keja na Dunavu, biti postavljene kontrole ulaznica. Ispred kontrole ulaznica, na obe strane bulevara nalaziće se dve blagajne, gde će publika moći da nabavi svoje ulaznice i pred sam koncert po nepromenjenim cenama!

Radi bezbednosti posetilaca, do koncertne lokacije nije moguće doći sa Gornjeg grada tvrđave koji će ceo biti zatvoren tokom večeri, već isključivo pešice kroz Bulevar vojvode Bojovića koji će večeras od 17.00 do jedan iza ponoći biti zatvoren za saobraćaj od raskrsnice sa Tadeuša Košćuška do ulaska na parking „Donji grad“ kod Beton hale.

Publika pored pomenutog, može da se uputi i na obližnji parking kod sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ ili da se na koncert uputi obližnjim linijama javnog prevoza. U koncertni prostor nije dozvoljeno unositi hranu i piće, opasne predmete, kao i profesionalnu opremu za fotografisanje i snimanje (aparati sa izmenjivim objektivom i TV kamere). (danubeogradu.rs)

Nova satnica:
18:00 Otvaranje kapija
18:15 Dža ili bu
19:00 Tempera
20:00 Psihomodo pop
21:00 Billy Idol

loading...