Naslovna » Izlasci » Film » Direktan prenos: Monty Python Live (Mostly)
Monty Python

Direktan prenos: Monty Python Live (Mostly)

U nedelju, 20. jula od 20.00, u bioskopu Cineplexx Ušće SC biće direktno prenošen šou „Monty Python Live (Mostly)“ iz londonske O2 arene.

Legende svetske komedije, popularni Montipajtonovci, izvešće neke od svojih najpoznatijih skečeva i songova prvi put posle više od tri decenije u zabavnoj predstavi čiji je podnaslov „One Down, Five To Go“.

Iako su već ušli u sedamdesete (zajedno imaju 358 godina), Džon Kliz, Teri Gilijam, Erik Ajdl, Teri Džouns i Majkl Pejlin i dan danas jednako su popularni kao na samom početku njihove karijere. Originalnu postavu činio je i prerano preminuli Grejem Čepman posle čije smrti su Montipajtonovci prestali sa zajedničkim projektima.

– Zahvaljujući novim tehnologijama, „Monty Python Live (Mostly)“ dolazi u tvoj omiljeni bioskop. Ponesite sa sobom pakovanje maramica i zagrejte mozak poslednji put. Pridružite se uživo publici iz londonske O2 arene u poslednjem, žalosnom, smešnom, bučnom, nečuvenom, oproštajnom šou programu pet preostalih Pajtonovaca… na velikom ekranu, u visokoj rezoluciji“ -izjavili su Pajtonovci.

Autori „Letećeg cirkusa Monti Pajtona“ (Monty Python’s Flying Circus) sa pravom spadaju među najbolje i najuticajnije svetske komičare, koji su pokrenuli revoluciju u oblasti komedije i ostavili pečat na brojne generacije. Ova grupa glumaca je pored televizijske serije snimila i nekoliko filmova, veći broj muzičkih ploča i održala veliki broj pozorišnih nastupa.

Ogromno interesovanje su izazvali sa objavljivanjem informacija o prvim nastupima uživo u londonskoj areni, jer su poslednji put na bini bili davne 1980. godine. Posle više od četrdeset godina, obožavaoci ovog iščašenog humora će moći da uživaju u njihovim najvećim hitovima, osavremljenim u jedinstvenom pajtonovskom maniru. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Monty Python Live – One down, Five to go
Učesnici: John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin
Tehnologija: Satelitski prenos uživo HD
Trajanje: 150 minuta
Žanr: Humoristički šou program
Cena ulaznice: 950 dinara

loading...