Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Dom omladine: SevdahBaby Live, 29. juna
SevdahBaby & Djixx
SevdahBaby & Djixx

Dom omladine: SevdahBaby Live, 29. juna

U nedelju, 29. juna od 21.00, u sali Amerikana Doma omladine Beograda, nastupiće SevdahBaby Live.

To će biti prilika i za veliku koncertnu promociju albuma „Sega Mega, ti i ja“, koji je objavljen pred novu 2014. godinu, na etiketi „Galama!“, dok je za distribuciju i promociju ovog izdanja odnedavno zadužena kuća „Lampshade Media“.

Sviraće SevdahBaby Live bend, sa prepoznatljivim zvukom: kombinacijom elektronske muzike i rokenrol energije živih instrumenata. Pored „vaše fanki sestre za mikrofonom“, Djixx, publiku očekuje još nekoliko sjajnih vokala sa beogradske muzičke scene. DJ podrška će, kao i na ranijim beogradskim koncertima, biti Me-High-Low, sa nu-disco i house setom.

Danas, kao i pre deset godina, SevdahBaby je jedan čovek. On se zove Milan Stanković i najviše uživa kada u svojim pesmama meša različite muzičke kulture.

Pre pet godina Milan Stanković je oko sebe okupio svoje najvernije i najtalentovanije prijatelje i oformio bend SevdahBaby Live i time SevdahBaby one-man-band podigao na potpuno drugačiji i viši nivo. SevdahBaby Live je postava koja u punom svetlu predstavlja ideju kombinovanja najboljeg od oba sveta: moć digitalne programirane muzike kao muzičke matrice sa jedne strane, i lepotu živog izvođenja iskusnih instrumentalista sa druge strane.

Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti na blagajni DOB i preko prodajne mreže Eventima, po ceni od 500 dinara. Ulaznice kupljene za ranije najavljen termin koncerta (17. maj), koji je pomeren zbog poplava, važiće i za novi termin koncerta 29. juna.

Deo prihoda od prodatih ulaznica biće uplaćen za žrtve poplava u Srbiji. (danubeogradu.rs)

loading...