Naslovna » BG špijun » Region » Exit avantura: Underworld na Sea Dance festivalu
Underworld
Underworld

Exit avantura: Underworld na Sea Dance festivalu

Britanski Underworld nastupiće 17. jula na glavnoj bini Sea Dance festivala, na Jazu kod Budve, u okviru Exit avanture.

Vreme je za uvežbavanje najsvežijih plesnih koraka jer se pioniri i najznačajniji sastav u istoriji elektronske muzike i neprevaziđeni vladari plesnih podijuma širom sveta, Underworld, pridužio sastavima Jamiroqaui i Example na gostovanju u našem regionu.

Njihov nastup na glavnoj bini Sea Dance festivala smeštenoj na jednoj od najlepših plaža Jadrana, predstavljaće savršenu kulminaciju i grandiozan završetak velike, osmodnevne Exit avanture.

U prodaji je ograničen broj jednodnevnih ulaznica po ceni od 1.990 dinara. Organizatori festivala očekuju da će, kao i prethodne godine, ulaznice po ovoj ceni biti rasporodate u rekordnom roku.

Najbrži i najuporniji biće u mogućnosti da rezervišu svoju kartu po ovoj ceni putem sajta gigstix.com, ali i da ih kupe na svim prodajnim mestima u okviru Gigs Tix prodajne mreže.

Na svim prodajnim mestima Exit festivala dostupni su i trodnevni kompleti ulaznica za Sea Dance festival po ceni od 3.390 dinara.

Trenutna cena ulaznice za Exit iznosi 5.990 dinara, a za Exit avanturu (Exit+ Sea Dance) 6.990 dinara. (danubeogradu.rs)