Naslovna » BG servis » Jeftinije parkiranje u garaži „Botanička bašta“
Garaža "Botanička bašta"
Garaža "Botanička bašta"

Jeftinije parkiranje u garaži „Botanička bašta“

JKP „Parking servis“ ovog meseca je uvelo dve nove, jeftinije mesečne pretplate u garaži „Botanička bašta“.

Povoljnije pretplate do kraja ove kalendarske godine mogu da koriste stanari koji žive u blizini ove garaže za parkiranje tokom čitavog dana, kao i pravna lica za parkiranje od 7.00 do 21.00.

Umesto da za celodnevno parkiranje vozila plaćaju 6.875 dinara mesečno, stanovnici ulica koje se nalaze u okolini garaže „Botanička bašta“ sada će izdvajati 2.200 dinara. Uvođenjem nove pretplate stanarima ulica Vojvode Dobrnjca od broja 2 do 22, Cvijićeve broj 28, Takovske od broja 45 do 49 i Bulevara despota Stefana od broja 62 do 95 omogućeno je tri puta jeftinije parkiranje vozila u ovoj garaži.

Pravnim licima pružena je mogućnost da umesto dosadašnjih 4.000 dinara za pretplatu na mesečnom nivou od 7.00 do 21.00, plate mesečno 2.200 dinara.

Iz ovog preduzeća podsećaju korisnike da do kraja godine mogu da iskoriste i povoljnost plaćanja 50 odsto jeftinijeg parkiranja za putnička vozila fizičkih i pravnih lica u garažama sa rezervisanim parking mestima „Vojvođanska 11-15“ i „Vojvođanska 111-115“. Pretplatama se izlazi u susret zahtevima i inicijativama korisnika kako bi im se pružila što bolja usluga parkiranja, saopšteno je u „Parking servisu“. (Beoinfo)

loading...