Naslovna » BG svaštara » Književnost » Laguna: Van Gogh – Tragovi prošlosti
Laguna: Van Gogh - Tragovi prošlosti
Laguna: Van Gogh - Tragovi prošlosti

Laguna: Van Gogh – Tragovi prošlosti

Autobiografija legendarne grupe Van Gogh „Tragovi prošlosti“ od 17. juna naći će se u prodaji u svim knjižarama Delfi i klubovima čitalaca izdavačke kuće Laguna.

Prvih 500 kupaca knjige „Tragovi prošlosti“ na poklon dobijaju najnoviji CD grupe Van Gogh. Ne propustite uzbudljivu ispovest Zvonimira Đukića Đuleta i Srboljuba Radivojevića Srbe.

Rođen u najboljim vremenima – osamdesetih u Jugoslaviji – a odrastao i sazreo u najtežim – devedesetih u Srbiji – Van Gogh danas ponosno nosi titulu poslednjeg velikog benda stvorenog na ovim prostorima. To je grupa koja je napunila sve najvažnije domaće koncertne dvorane, grupa čije je albume kritika svrstavala među najbolje u istoriji ovdašnje diskografije i grupa koja na komplimente redovno nailazi i van granica svoje zemlje: u Engleskoj, Americi, Nemačkoj, Italiji i na raznim drugim stranama sveta.

U karijeri dugoj skoro tri decenije – što predstavlja podvig bilo gde na planeti – Van Gogh je sve vreme pokazivao izuzetno poštovanje prema svojoj publici; ona mu je uzvraćala velikom ljubavlju i nepokolebljivom lojalnošću. Ova knjiga namenjena je toj i takvoj publici.

Van Gogh se prvi put ispoveda pred svojim fanovima, i to čini iskreno, bez zadrške, kroz priču u kojoj ćete saznati na koji način i u kakvoj atmosferi se pripremaju koncerti i snimaju albumi, kao i niz avantura sa putovanja i anegdota iz privatnog života.

Ukratko, ova uzbudljiva i atraktivna knjiga nudi jedinu stvar koja je zanimljivija od priče o Van Goghu – ona nudi njihovu priču!

Autobiografija legendarne grupe Van Gogh obogaćena je sa nekoliko stotina fotografija iz života benda i privatnih života njegovih članova. (danubeogradu.rs)