Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Nouvelle Vague u klubu Barutana, 22. avgusta!
Nouvelle Vague (foto: nouvellesvagues.com)
Nouvelle Vague (foto: nouvellesvagues.com)

Nouvelle Vague u klubu Barutana, 22. avgusta!

Najpoznatiji cover bend na planeti, Nouvelle Vague, ponovo dolazi u Beograd: nastupiće u kultnom klubu Barutana u petak, 22. avgusta od 22.00.

Zbog zahlađenja promenjeno je mesto održavanja koncerta! Kliknite OVDE!

Novelle Vague je uvek rado viđen gost na ovim prostorima. Zahvaljujući harizmatičnim pevačicama na sceni koje izvode poznate melodije novog talasa pakujući ih u sasvim novo ruho sa primesima brazilskih pop ritmova, njihovi koncerti su uvek događaji koji se dugo pamte i na koje se sa zadovoljstvom vraća.

Posetioci Barutane će 22. avgusta ponovo moći da čuju neke od legendarnih numera izvedene u Nouvelle Vague maniru i to: „Love Will Tear Us Apart“ (Joy Division), „In A Manner Of Speaking“ (Tuxedomoon), „Master and Servant“ (Depeche Mode), „God Save the Queen“ (Sex Pistols), „Dancing with Myself“ (Billy Idol), „Road to Nowhere“ (Talking Heads), ali i mnoge druge.

Nouvelle Vague predvode producenati Marc Collin i Olivier Libaux, a bend se proslavio obradama hitova novog talasa i punk i rock klasika. Zaštitni znak benda su i energični live nastupi sa dve uvek harizmatične i vrhunske pevačice. O njihovom uspehu svedoči više od 700 hiljada prodatih primeraka albuma, na stotine rasprodatih koncerata širom sveta, a u sve to će beogradska publika moći da se uveri u petak, 22. avgusta na njihovom nastupu u Barutani.

Cena ulaznice je 1.800 dinara a kupovina je moguća na svim mestima Eventima i Gigstix-a i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com. (danubeogradu.rs)
Britanska zastava