Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Počinje treći Big Deal za najbolje studente pravnih fakulteta
Big Deal
Big Deal

Počinje treći Big Deal za najbolje studente pravnih fakulteta

Posle velikog uspeha prethodnih godina, Big Deal projekat, čiji je osnivač advokatska kancelarija JPM, nastavlja da okuplja najbolje studente pravnih fakulteta iz Beograda, Novog Sada i Kragujevca.
– Studenti koji učestvuju u ovogodišnjem Big Deal projektu na današnjem predavanju će imati priliku da se upoznaju sa suštinom jedne M&A transakcije i njenim fazama kako bi se što bolje pripremili za predstojeće izazove projekta i stekli nova, primenjiva znanja u ovoj oblasti“, izjavio je Nenad Popović, stariji partner advokatske kancelarije JPM.

Cilj projekta je prenošenje praktičnog znanja iz oblasti kompanijskog prava najboljim studentima pravnih fakulteta u Srbiji, i to kroz simulaciju M&A transakcija kako bi studenti imali prilike da se susretnu sa konkretnim problemima koji se dešavaju u privredi i da ih rešavaju u gotovo realnim uslovima.

Vrhunski advokati nude svoje znanje i iskustvo studentima, i pomažu im da što brže i lakše prođu kroz period pripreme i stažiranja unutar advokatskih kancelarija, ali i kompanija u kojima se budu zaposlili.

Timovi fakulteta učesnika danas započinju šestomesečni proces pripreme za takmičenje čije će se finale održati krajem godine kada će studenti imati priliku da pokažu stečeno znanje tokom priprema. Dva najbolja studenta u studiji slučaja će dobiti tromesečnu praksu u advokatskoj kancelariji JPM Janković, Popović i Mitić, sa mogućnošću daljeg zaposlenja.

loading...