Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Stiven Sigal: Mitovi, legende i istine
Stiven Sigal
Stiven Sigal

Stiven Sigal: Mitovi, legende i istine

Stiven Sigal je zakoračio na evropski kontinent!

Prvi koncert sa svojim bluz bendom, u okviru evropske turneje, održao je u Slovačkoj. Put će ga zatim, preko Slovenije, dovesti i do Srbije gde će u utorak, 24. juna, nastupiti u Sava centru.

Mnogi misle da znaju sve što treba da znaju o Stivenu Sigalu, kulturnoj ikoni, ali postoji mnogo dublja istina o ovom misterioznom čoveku i hodajućem oružju!

Stiven Sigal tečno govori japanski!

Da. Stiven Sigal je više od deset godina živeo u Japanu gde je usvojio ime Shigemichi, što znači put ka prosperitetu.

Stiven Sigal ima smoking sašiven po meri koji prikriva oružje!

Većina ljudi, kada napuste radno mesto, idu kući i opuštaju se. Ali ne i Stiven Sigal. Sigal je na dužnosti sve vreme. Ako znamo da Sigal nosi dva pištolja u smokingu, koje oružje nosi, a da mi ne znamo? Noževe u rukavima? Raketni bacač u pantalonama?

2005. godine izbacio je na tržište svoju liniju homeopatskih ulja, a godinu dana kasnije i energetski napitak!

Lightning Bolt (Grom), energetski napitak koji se reklamirao kao prvi napitak ikada napravljen koji sadrži azijski sastojak kordiceps, zbog kog, kako tvrdi Sigal, ovo piće ne samo vam daje „čistu“ energiju, već i pojačava vaš imuni sistem, smanjuje krvni pritisak i poboljšava funkcije jetre.

Postoji vino sa nazivom “Stiven Sigal” koje se 1990. godine pojavilo u izdanju Celebrity Guide Wine.

Postoji!

Žan-Klod Van Dam je izazvao Sigala na dvoboj!

Na sreću, nije došlo do ovog okršaja planetarnih razmera, koji bi zasigurno bio nešto poput okršaja između Betmena i Supermena, Aliena i Predatora…

Mistični pas je spasio Stivenov dodžo (prostor u kome je boravio i trenirao) u Japanu

Legenda kaže da je, dok je živeo u Japanu i trenirao aikidao, Sigal usvojio zalutalog belog psa. Nekoliko dana kasnije, pas je počeo da laje na njega i skrenuo mu pažnju na njegov dodžo koji je bio u plamenu! Sigal je uspešno ugasio vatru ali posle požara, psa više nije bilo.

Stiven Sigal je bio monah iz 17. veka u prošlom životu.

Sigal je objasnio svoja uverenja u pogledu svog prošlog života: „Moji stari budistički učitelji su identifikovali osobu koja sam bio u prošlom život. Bio sam monah iz 17. veka po imenu Chungdrag Dorje. Verujem da je to istina, ali ne razmišljam mnogo o tome.“

Stiven SigalStivena Sigala je 1994. otrovao misteriozni neprijatelj!

Sigal nikad nije otkrio ko ga je otrovao te godine, ali je prilično jasno da ko god da je protivnik, dovoljno je pametan da ostane nepoznat.

Do sada neimenovani neprijatelj nije uspeo da „slomi“ Stivenov duh, zdravlje ili glumačku sposobnost. Međutim, stvari bi se završile dosta drugačije da Sigal nije mudro tražio lekarsku pomoć od jedne brazilske veštice. Ova „doktorka“ je odmah proterala sve demonske duhove iz njegove jetre i bubrega, iako njegov konjski rep nikad nije povratio debljinu i sjaj koji je imao pre trovanja .

Stiven Sigal slomio zglob Šonu Koneriju!

Sigal je bio angažovan da uradi koreografiju borbi za film „Never Say Never Again“ iz 1983. i bio je zadužen da lično obuči Šona Konerija. Dok je radio sa njim, on je uspeo da slomi zvezdi zglob, što je Koneri saznao tek nekoliko godina kasnije.

Lik koga tumači Stiven Sigal gine!

I to je snimljeno! Naš omiljeni pevač i glumac tumačio je sporednu ulogu u filmu „Konačna odluka“ (Executive Decision, 1996). U napadu (tj. odbrani) na avion u letu potpukovnik Trevis (Sigal) će se žrtvovati da bi dr Grent (Kurt Rasel) i drugari mogli uspešno da završe misiju protiv terorista.

Sigal i bluz

Ljubav prema bluz muzici, Sigal neguje od detinjstva a mnogi bi se iznenadili činjenicom da se muzikom bavi mnogo duže nego glumom. Prvu gitaru dobio je u svojoj 12. godini i od tada bez prestanka svira bluz.

Ne propustite jedinstvenu priliku da ga uživo vidite u ulozi u kojoj ga do sada nikada niste videli – sa gitarom i iza mikrofona!

Stiven Sigal u Beogradu!

„Legenda kaže da je Stiven Sigal svirao bluz 24. juna 2014. godine“. I bi tako… Ulaznice za koncert Stivena Sigala koji će sa svojim bluz bendom i predgrupom Texas Flood nastupiti u Sava centru, tog 24. juna 2014, u prodaji su po cenama od 2.500, 2.900 i 3.500 dinara na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajnama Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ SC i putem sajtova: kombankarena.com i eventim.rs. (danubeogradu.rs)

Pogledajte najbolju imitaciju Stivena Sigala svih vremena: