Naslovna » Izlasci » Pozorište » Tango in Red Major, 28. juna u Sava centru
Tango in Red Major
Tango in Red Major

Tango in Red Major, 28. juna u Sava centru

Putovanje kroz skrivene strane tanga dočaraće Tango in Red Major predvođen slavnim koreografom Gustavom Rusom. Ova trupa gostovaće u Sava centru, 28. juna i 29. juna u novosadskom SNP-u.

Ulaznice za nastup u Beogradu u prodaji su po cenama od 1.900, 2.200 i 2.500 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ SC i putem sajtova kombankarena.com i eventim.rs

Tango Red Major je savremeni šou, jučerašnjeg ritma i sutrašnjih ideja, pun boja, lepote, glamura i elegancije.

Koreograf, stvaralac, inspirativni pionir nove generacije umetnika, Gustavo Ruso, zajedno sa Samantom García, koristi tango kao instrument temeljnog prenošenja pokreta i produkcije, ponovo razotkrivajući tango šou na jedinstven način, odbacujući predubeđenja i stereotipne kanone.

Trupa Tango in Red Major sastoji se od dvadeset izuzetno talentovanih i lepih umetnika, posebno izabranih i vođenih od strane prvih plesača Gustava Rusoa i Samante Garsija. Postoje četrnaest plesača na bini – najbolji plesači iz Buenos Ajresa, od kojih su neki već sarađivali sa Gustavom na svetski poznatom šou Tango Seduccion. Oni su poznati, talentovani igrači, pravi izraz ovog besmrtnog plesa.

Orkestar Tango in Red Major će na prelep način upoznati publiku sa novim aranžmanima nekih od najčuvenijih tango numera ali istovremeno predstaviti i nove.

Ovo je magični i ekstravagantni šou, gde umetnost nije samo u načinu plesa, već i u načinu na koji je ova umetnost predstavljena, nadrealnih scena sa sarkastičnim dodirom današnjice. Nije još sve izmišljeno, napisano i otplesano.

Slavni koreograf, Gustavo Ruso, u Beogradu i Novom Sadu gostovao je pre sedam godina sa tadašnjim programom Tango Seduccione.

Tango in Red Major je veličanstvena i hrabra vizija tanga koji vas vodi na putovanje kroz ovu beskrajnu umetnost koja odiše strašću i uzavrelim emocijama. (danubeogradu.rs)