Naslovna » BG servis » Uskoro otvaranje kompleksa „Paunov breg“
Paunov breg (foto: beobuild.rs)
Paunov breg (foto: beobuild.rs)

Uskoro otvaranje kompleksa „Paunov breg“

U proteklih godinu dana praktično su završene obe lamele banjičkog projekta „Paunov breg“.

U pitanju je stambeni projekat sa 107 stambenih jedinica razičitih struktura i kvadratura. Lamele su podignute na zajedničkoj osnovi, gde je deo raspoloživog prostora iskorišćen za komercijalne sadržaje poput supermarketa na 1.300 kvm, zatim Inmedio shopa, menjačnice, picerije „Orao“ i drugih. Za buduće stanare to je vrlo komforna prednost, ali i koristan dodatak za čitav kraj.

Kompleks „Paunov breg“ takođe poseduje i otvoren i zatvoren parking. Pored garaže, na prednjem delu objekta iznad supermarketa formiran je plato sa dodatnim parking mestima. Tu se nalazi i lift za vezu sa supermarketom i ostalim sadržajima na donjem nivou.

Radovi su se preselili u unutrašnjost objekta, gde se trenutno postavljaju instalacije i ugrađuju liftovi. Po najavama investitora prvi stanari će se useliti u julu ove godine. Komercijalna zona objekta je već otvorena, pa su prvi zakupci počeli sa radom uključujući i Maxi Supermarket, dok su pojedini lokali još u pripremi. Projekat se može pohvaliti vrlo efikasnom realizacijom.

Ukupna vrednost projekta je procenjena na osam i po miliona evra, a izvođač je domaće preduzeće „Akord inženjering“. Investitor je česka firma CPI Group, dok je projekat izradio beogradski CEP. Prodaju ekskluzivno realizuje vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International, deo CBRE grupe. (Beobuild)

loading...