Naslovna » Avio karte » Vueling: Od 21. juna direktan let Beograd – Barselona
Barselona

Vueling: Od 21. juna direktan let Beograd – Barselona

Nova direktna linija, Beograd – Barselona, biće otvorena 21. juna. Low cost kompanija Vueling leteće na ovoj ruti tri puta nedeljno.

Ponedeljkom, sredom i vikendom (petak/subota) sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ do aerodroma El Prat u Barseloni saobraćaće avioni kompanije Vueling, Airbus A320, sa 180 sedišta.

Linija Beograd – Barselona biće aktivna tokom leta, do 30. septembra, kao i tokom novogodišnjih praznika (od 20. decembra do 3. januara, jednom nedeljno), sa mogućnošću da bude otvorena i u drugim prazničnim periodima.

Ova ruta pruža komotan i ekonomičan pristup mediteranskoj obali preko Barselone, koja je, zbog svoje bogate kulturne i turističke ponude, prva turistička destinacija u Španiji, ali takođe i važan poslovni centar. Bogata i atraktivna turistička ponuda Barselone između ostalog obuhvata baziliku Sagrada Familia, Park Guelj i las Ramblas.

Preko aerodroma El Prat, kao tranzitnog aerodroma, putnici su u mogućnosti da putuju na 133 različite destinacije u Evropi, Africi i na Srednjem istoku. Ovom linijom je putnicima omogućeno da se, preko Barselone, povežu sa drugim destinacijama u Španiji (Palma de Majorka, Ibica, Las Palmas, Tenerife, Sevilja) ili Evropi (London, Pariz, Brisel, Amsterdam).

Karte za novu liniju su već u prodaji. (danubeogradu.rs)