Naslovna » BG špijun » Za manje od deset dana: Queens of the Stone Age
Queens of the Stone Age (foto: fb.com by QOTSA)
Queens of the Stone Age (foto: fb.com by QOTSA)

Za manje od deset dana: Queens of the Stone Age

Pravo sa najvećih evropskih festivala za manje od deset dana Queens of the Stone Age po prvi put nastupaju u Srbiji.

Uoči festivala Rock@Exit koji će 11. juna biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, članovi Queens of the Stone Age fanovima u Srbiji poručili: „Jedva čekamo da nastupimo u Srbiji, dobro se naoštrite jer vas čeka žestoki rokenrol!“

Pored Queens of the Stone Age, na Rock@EXIT festivalu nastupiće i Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor (od 18.00).

Očekuje se da će zbog velikog interesovanja promo ulaznice po ceni od 1.499 dinara biti prodate u narednih nekoliko dana, posle čega će cena ulaznica biti 1.999 dinara. Na dan festivala ulaz na Rock@EXIT iznosiće 2.499 dinara. Ulaznice za festival dostupne su kako online, preko sajta gigstix.com, tako i u celokupnoj Gigs Tix prodajnoj mreži.

Queens of the Stone Age pre nepunih deset dana otpočeli su svoju evropsku turneju kao hedlajneri portugalske verzije festivalskog giganta Rock In Rio i čuvene španske Primavere. Setlista dosadašnjih nastupa, između ostalih, obuhvata i takve hitove poput No One Knows, Go With a Flow, Make It Wit Chu, My God Is The Sun, Little Sister, …Like Clockwork, I Set By the Ocean… Direktno sa bina najvećih evropskih festivala, Queens stižu 11. juna na glavnu binu najboljeg evropskog festivala, čime će i zvanično otpočeti velika letnja Exit avantura!

Ulaznice… akcije

Podsećamo ljubitelje Exit festivala da je akcija 5+1 produžena do petka, 6. juna u ponoć. Svaka ekipa od pet ljudi koji do tog datuma budu zajedno kupovali ulaznice za Exit ili Exit avanturu dobiće šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis, a svi u društvu dobijaju po kartu za Rock@Exit festival, uz uslov prethodne registracije.

Pored toga, u okviru ExitAid programa, festival će za svaku gratis ulaznicu donirati iznos u vrednosti te ulaznice u fond za ugrožene od poplava. Cena ulaznice za Exit iznosi 5.990 dinara, a za Exit avanturu 6.990 dinara.

Takođe, svi kupci kompleta ulaznica za Exit ili Exit avanturu koji su kartu kupili u period od 4. aprila do 5. juna u ponoć, mogu da se registruju za Rock@Exit festival. Registracija ovih kupaca, kao i kupaca u okviru akcije 5+1 počinje u subotu 7. juna od 1400 i traje do ponedeljka 9. juna u 23.59 putem sajta www.gigstix.com/qotsa. (danubeogradu.rs)