Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 59. Sajam knjiga: Toni Parsons gost Lagune
Toni Parsons
Toni Parsons

59. Sajam knjiga: Toni Parsons gost Lagune

Na predstojećem 59. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga koji će biti održan od 26. oktobra do 2. novembra gost Lagune biće Toni Parsons, jedan od najpoznatijih svetskih pisaca i veliki ljubitelj i prijatelj Srbije i Beograda.

Toni Parsons će na Sajmu promovisati svoju novu knjigu „Jedan po jedan“, prvi triler koji je svetski bestseler pisac napisao, a koji će se naći u prodaji u svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca od 15. avgusta. Interesantno je da je prvo izdanje ove knjige u regionu – Lagunino.

„Jedan po jedan“ je uzbudljiv krimi-triler pun preokreta o londonskom serijskom ubici koga zbog izbora žrtava među najbogatijim žiteljima ove metropole društvene mreže počinju da obožavaju. Putevi će mu se ukrstiti sa detektivom Maksom Vulfom koji započinje bitku ne samo za razrešenje strašnog slučaja već i za sopstveni život.

Toni Parsons – naj, naj…

Toni Parsons je jedan od najvećih pisaca današnjice i jedan od najpoznatijih britanskih pisaca. Njegove knjige su prevedene na više od 40 jezika, a Laguna je do sada objavila jedanaest njegovih knjiga od kojih je roman „Novi početak“ 2009. imao svetsku premijeru upravo u Srbiji.

Time je Toni Parsons pokazao veliku ljubav i poštovanje prema Srbiji i Beogradu koju je još više učvrstio činjenicom da je bio jedna od prvih svetskih zvezda koje su javno pozvale da se pomogne Srbiji tokom majskih poplava. Njegov dolazak na Lagunin štand na Sajmu knjiga još jedna je prilika da se svi srpski čitaoci upoznaju sa slavnim piscem i njegovim novim romanom u iznenađujućem žanru, kao i sa starim naslovima koji su ga učinili popularnim. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.