Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Barutana: Kid Loco posle Nouvelle Vague
Kid Loco
Kid Loco

Barutana: Kid Loco posle Nouvelle Vague

Koncert najpoznatijeg cover benda na svetu, Nouvelle Vague, zakazan je za 22. avgust od 21.00 u Barutani – a posle koncert Kid Loco garantuje celonoćni provod uz acid jazz ritmove.

Promenjeno je mesto održavanja koncerta: kliknite OVDE!

Ekscentrični Kid Loco je francuski muzičar i producent elektro žanrova, čija je muzika slična produkciji izvođača kao što su Air i Dimitri from Paris. Već 20 godina producira muziku kako za svoja, tako i za studijska izdanja drugih muzičara. Tokom dugogodišnje karijere, Kid Loco je sarađivao sa Džarvisom Kokerom, kao i bendovima Mogwai i A Band Called Quinn.

Beogradska publika imaće priliku da ga sluša u klubu Barutana 22. avgusta, odmah posle Nouvelle Vague, a celovečernji party sigurno će okupiti brojne ljubitelje francuske scene.

Svakako – Nouvelle Vague je uvek rado viđen gost na ovim prostorima. Zahvaljujući harizmatičnim pevačicama na sceni koje izvode poznate melodije novog talasa pakujući ih u sasvim novo ruho sa primesima brazilskih pop ritmova, njihovi koncerti su uvek događaji koji se dugo pamte i na koje se sa zadovoljstvom vraća.

Publika će još jednom moći da čuje neke od legendarnih numera izvedene u Nouvelle Vague maniru: „Love Will Tear Us Apart“ (Joy Division), „In A Manner Of Speaking“ (Tuxedomoon), „Master and Servant“ (Depeche Mode), „God Save the Queen“ (Sex Pistols), „Dancing with Myself“ (Billy Idol), „Road to Nowhere“ (Talking Heads), ali i mnoge druge. Nouvelle Vague predvode producenati Marc Collin i Olivier Libaux, a bend se proslavio obradama hitova novog talasa i punk i rock klasika. Zaštitni znak benda su i energični live nastupi sa dve uvek harizmatične i vrhunske pevačice.

Ograničen broj ulaznica za celovečernji party uz Nouvelle Vague i Kida Locoa nalazi se u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstix-a, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com – po novoj ceni od 1.800 dinara. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.