Naslovna » Izlasci » Festivali » Belgrade Beer Fest 2014 » Belgrade Beer Fest 2014: Festivalska kartica
Belgrade Beer Fest 2014: Festivalska kartica
Belgrade Beer Fest 2014: Festivalska kartica

Belgrade Beer Fest 2014: Festivalska kartica

Jedna od brojnih novina koje Belgrade Beer Fest uvodi ove godine je i plaćanje uz pomoć festivalske kartice kako bi proces kupovine bio još brži, efikasniji i precizniji.

Revolucionarni sistem plaćanja (RPS) postao je standard na svim velikim svetskim festivalima. Korišćenjem RPS sistema posetioci festivala moći će da kupe piće i suvenire na brz i jednostavan način, bez dugačkih redova, dok će se hrana i dalje kupovati gotovinom.

Kartica će se iznajmljivati na vidno označenim mestima. Depozit za iznajmljivanje kartice je samo 100 dinara i refundiraće se pri vraćanju kartice.

Plaćanje pića i suvenira obavljaće se na najlakši i najbrži način. Jednostavnim prislanjanjem festivalske kartice na aparat u trajanju tri sekunde, automatski će iznos za kupljeno piće biti umanjen sa kartice.

Iznos na kartici će u svakom trenutku moći da se dopuni na uplatnim mestima koja će biti vidno obeležena i raspoređena na festivalu. Stanje se proverava, takođe, prislanjanjem kartice na aparat.

Depozit i nepotrošena sredstva u iznosu do 2.000 dinara moći će da se refundiraju na festivalu, a posle toga i, u većem iznosu, na mestima koja će biti navedena na web sajtu www.belgradebeerfest.com.

Belgrade Beer Fest će biti održan po dvanaesti put, od 13. do 17. avgusta na Ušću. Za prvi dan, kada nastupaju svetske i regionalne zvezde CeeLo Green, DJ Felix da Housecat i Parni valjak određena je cena ulaznice od 300 dinara. Ostalim danima, kada će nastupiti Bajaga, Hladno pivo, Plavi orkestar, Van Gogh, Yu grupa, Bad Copy i mnogi drugi ulaz će biti besplatan. (danubeogradu.rs)