Naslovna » Izlasci » Festivali » Belgrade Beer Fest 2014 » Belgrade Beer Fest zapošljava 500 mladih
Belgrade Beer Fest
Belgrade Beer Fest

Belgrade Beer Fest zapošljava 500 mladih

Beogradska kulturna mreža, producent Belgrade Beer Fest-a, kao društveno odgovorna kompanija pruža veliku šansu za prvi posao mladima u Srbiji.

Tokom priprema festivala, kao i na samoj manifestaciji, posao će dobiti više od 500 mladih, koji tako mogu iskoristiti leto kako bi zaradili za školovanje, dalje usavršavanje ili eventualni odlazak na odmor.

Bez obzira da li će raditi na štandovima, u samoj organizaciji ili na promociji festivala, svi koji budu deo ovogodišnjeg Belagrade Beer Fest-a, pored zarade, steći će veliko iskustvo i stvoriti mnogobrojne kontakte radeći na događaju koji po angažovanim resursima i poseti ne zaostaje za najvećim svetskim festivalima.

Belgrade Beer Fest kao najmasovniji događaj svake godine privuče sve više turista, a važna karakteristika manifestacionog turizma je njegov potencijal da bude generator povećanja zaposlenosti stanovništva.

Više od pet i po miliona zadovoljnih posetilaca iz Srbije i sveta tokom jedanaest održanih festivala, dokaz su da je Belgrade Beer Fest na dobrom putu. Svake godine na festivalu nastupi više od 50 bendova i DJ-eva iz Srbije i drugih zemalja.

Takođe, osim pivarskih kompanija, prisutno je i mnogo drugih firmi iz različitih privrednih oblasti. Drugim rečima, Belgrade Beer Fest je postao respektabilni privredni sajam i, ujedno, manifestacija od velikog turističkog značaja za Srbiju i Beograd.

Belgrade Beer Fest će biti održan dvanaesti put na Ušću, od 13. do 17. avgusta. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.