Naslovna » Izlasci » Film » „Čuvari galaksije“ premijerno 6. avgusta
Čuvari Galaksije

„Čuvari galaksije“ premijerno 6. avgusta

Premijera filma „Čuvari galaksije“ (Guardians of the Galaxy) biće održana u bioskopu Cineplexx Ušće SC, 6. avgusta od 20.00. Već od 7. avgusta ovaj film će se prikazivati u bioskopima.

Iz Marvela, studija koji vam je doneo globalne blokbaster franšize: „Iron Man“, „Tor“, „Kapetan Amerika“ i „Osvetnici“, stiže novi tim – „Čuvari galaksije“.

Akcijom nabijena, epska svemirska avantura, (n)ovi junaci proširuju Marvelov filmski svet i na kosmos, gde će drski avanturista, Piter Kvil postati predmet nemilosrdnog lova pošto ukrade misterioznu kuglu za kojom žudi Ronan, moćni zlikovac s ambicijama koje mogu dovestu u opasnost ceo univerzum.

Da bi pobegao upornom Ronanu, Kvil nevoljno sklapa savez sa četiri potpuno različita lika – Roketom, rakunom s pištoljem, Grutom, drvolikim humanoidom, smrtonosnom i enigmatičnom Gamorom i Draksom Razaračem kog vodi želja za osvetom. Ali kad Kvil otkrije pravu snagu kugle i opasnost koju predstavlja za kosmos, moraće da da sve od sebe da pobedi rivale u očajničkom obračunu – dok sudbina galaksije visi o koncu.

U režiji Džemsa Gana i po scenariju Gana i Nikol Perlman, okupila se glumačka ekipa u kojoj su Kris Prat, Zoi Saldana, Dejv Bautista, Vin Dizel, Bredli Kuper, Li Pejs, Majkl Ruker, Karen Gilan, Džajmon Honsu, Džon Si Rajli, Glen Klouz i Benisio Del Toro. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.