Naslovna » Izlasci » Shopping » D-Link DIR-657: Profi HD media ruter
D-Link DIR-657
D-Link DIR-657

D-Link DIR-657: Profi HD media ruter

Poslednjih nekoliko godina HD media ruteri su postali sve traženija roba na tržištu iako ih nema puno. Jedan od trenutno najboljih dolazi iz kompanije D-Link i nosi oznaku DIR-657 – HD Media Router 1000.

Radi se o posebo osmišljenom HD media ruteru koji je u stanju da obezbedi brzine prenosa podataka i do 300 MBps, što je i više nego dovoljno za umrežavanje većeg broja HD uređaja, kao i strimovanje najzahtevnijih multimedijalnih sadržaja.

U dizajnerskom DIR-657 – HD Media Router 1000 izgleda veoma atraktivno i savršeno se uklapa u svako moderno okruženje. Poseduje četiri gigabitna Ethernet izlaza i po jedan WAN i USB 2.0 port.Promo

Zanimljivo je da ima implementiran i SD čitač memorijskih kartica koji dobro dođe u situacijama kada je potrebno direktno neki sadržaj pokrenti, odnosno kada je potrebno zadržati što veću rezoluciju reprodukcije video materijala.

Pored svega ovaj ruter ne traži ni neka posebna konfigurisanja, dovoljno je samo da se pristupi njegovim parametrima preko adrese koja se dobija u brošuri i klasičnim tj. manuelnim putem da se prilagode setovanja. Za razliku od ostalih D-Link-ovih rutera DIR-657 – HD Media Router 1000 donosi i SharePort Plus tehnologiju sa kojom je moguće daleko brže deliti podatke sa dragim osobama i svima koji su u mreži.

D-Link DIR-657 ruter preporučuje i za igranje online igrica, strimovanje filmova u najviše podržanim rezolucijama i kreiranje moćnih NAS servera. Bezbedost koju nudi je daleko veća od ostalih rutera sličnog tipa, ali mu je zato i krajnja cena dosta visoka. Sve u svemu profi HD media ruter koji nudi zaista puno!

Cena (sa PDV-om): 6.060 dinara