Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Dr. Alban u Beogradu, 2. septembra
Dr. Alban
Dr. Alban

Dr. Alban u Beogradu, 2. septembra

Muzička senzacija devedesetih, Dr. Alban dolazi u Beograd kao uvertira muzičkog spektakla Best of 90’s. Nastupiće 2. septembra na splavu Freestyler.

Švedski muzičar i producent devedetih godina je harao na svetskim top listama sa svojim plesnim, hip hop i rege hitovima.

Nesuđeni stomatolog, da bi se izdržavao tokom studiranja počeo je da pušta muziku po klubovima, tako da je već 1990. sa kraljicom repa Lejlom Kej izdao prvi singl „Hello Africa“. Uskoro je objavio istoimeni album koji se prodao u milionima i osvojio mnogobrojne nagrade. Slede albumi „One Love“ na kom se nalaze i hitovi „It’s My Life“, „Sing Hallelujah“, „Look Who’s Talking“, „Born in Africa“…

– Drago mi je što ću se ponovo družiti sa beogradskom publikom i najaviti jedinstven skup velikih zvezda iz devedesetih. Obećavam vam dobre vibracije, a nadam se da ćete plesati i pevati i sa mojim kolegama u Areni. Poznajam sve te ljude godinama, kao i njihovu muziku i siguran sam da će to biti žurka za pamćenje svetskih razmera – izjavio je Dr. Alban.

Najaviće jedan od najvećih događaja ove godine, koncert Best of 90’s koji će biti održan 11. oktobra u Kombank areni.

Ovo je jedinstvena prilika da publika čuje legendarne hitove uživo i vrati se u period dens muzike, drečavih boja i specifičnog stila devedesetih. Očekuje se super zabava uz: Snap, Technotronic, 2 Unlimited, C & C Music Factory, Ace Of Base, Snow, La Bouche i Culture Beat. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.