Naslovna » BG špijun » Exit 2014: Drugi dan – veče sa Glorijom Gejnor
Exit - otvaranje
Exit - otvaranje

Exit 2014: Drugi dan – veče sa Glorijom Gejnor

Petrovaradinska tvrđava je sinoć bila svetska prestonica zabave. Prvo veče petnaestog izdanja Exit festivala obeležile su sjajne svirke, dobra atmosfera i 40.000 posetilaca koji su do jutra plesali uz svoje omiljene zvezde.

Odmah posle vatrometa tačno u ponoć, koji je publiku ostavio bez daha, na glavnoj bini festivala zablistali su Pet Shop Boys u okviru audio-vizuelnog spektakla pod nazivom „Electric“.

Najveće iznenađenje prvog dana bio je Stromae, koji je zapalio publiku svojim neodoljivim latino notama, ali i sjajnim modnim transformacijama!

Apsolutni favorit noći na m:ts Dance Areni bili su Disclosure, jedan od najakutelnijih elektro sastava, koji su prepunu Arenu zabavljali odličnim dvočasovnim DJ setom, a najnovija tehnička produkcija, vrhunski zvuk, svetlo i video, pružili su poseban ugođaj posetiocima najboljeg evropskog densflora. Huawei Fusion bina ni u jednom trenutku nije zaostajala za glavnom binom i Arenom, te su zvezde večeri bili Che Sudaka i Afghan Whigs.

Konačno: „I Will Survive“ uživo!

Večeras nas na glavnoj bini EXITa očekuje predivna Glorija Gejnor, autorka jednog od najvećih hitova svih vremena „I Will Survive“, ali i Rudimental LIVE, najbolji novi bend po glasovima svetske publike i autori hita festivala „Waiting All Night!“, kao i jedan od najčešćih odgovora na pitanje: „Čemu se najviše radujete na ovogodišnjem EXITu?“

Na Dance Areni nas čeka poseban specijalitet. Večeras u našu zemlju dolazi čuveni Carl Cox Vs Friends i ovaj DJ mag nastupiće u zajedničkom setu sa Danny Tenagliom i predstaviće svoje muzičke prijatelja u originalnim „back to back“ nastupima.

Zvezde Huawei Fusion bine biće miljenici domaće publike Asian Dub Foundation, na Explosive dolazi Arkona, a na Happynovisad Special Request.

Još jednom podsećamo sve posetioce festivala da na Tvrđavu dolaze ranije, da bi izbegli gužve na ulazima. (danubeogradu.rs)

Exit - Pet Shop Boys
Exit – Pet Shop Boys