Naslovna » BG špijun » Exit 2014 počinje!
Exit festival
Exit festival

Exit 2014 počinje!

Danas, 10. jula u 19.00, otvaraju se kapije najboljeg evropskog festivala Exit!

Na ulazima se očekuju velike gužve, pa su pozvani svi posetioci da na zamenska mesta, kao i na sam festival, dođu što ranije, ne bi li izbegli čekanje na ulazima. Svi oni koji ranije dođu na festival, ne samo sutra, već tokom sva četiri dana, uživaće u Happy Hour festivalskoj ponudi, koja podrazumeva do 30% niže cene pića na šankovima do 21.00.

Ulaznice za Exit dostupne su samo na ulazima na festival i to po cenama od 11.990 dinara za Exit, 16.980 dinara za Exit avanturu; 3.300 dinara iznosi dnevna ulaznica za četvrtak, a 3.500 dinara za sve ostale dane festivala. Cena trodnevne ulaznice za Sea Dance festival iznosi 3.390 dinara. Ova cena će važiti do 12. jula, posle čega će ulaznice biti dostupne samo u Crnoj Gori.

Humanitarna akcija

Humanitarna akcija za prikupljanje pomoći koja je preko potrebna deci smeštenoj u hotelu u Obrenovcu biće organizovana na Petrovaradinskoj tvrđavi. Po preporuci koordinatora za prikupljanje pomoći, u ovom trenutku najpotrebniji su sapuni i vlažne maramice, pa su pozvani posetioci festivala da ih doniraju na osnovu svojih mogućnosti.

Za vreme trajanja festivala, na glavnom ulazu u tvđavu biće postavljen punkt na kom će posetioci moći da doniraju pomoć svakodnevno od 19.00 do ponoći.

I fudbal na festivalu

Festival Dani Brazila – novosadski samba karneval omogućiće posetiocima Exit-a da prate mečeve svetskog prvenstva u pravoj brazilskoj atmosferi. Mečevi će biti prenošeni na Positive Vibration Reggae bini EXIT festivala u sledećim terminima: 12. jul od 22.00 (za 3. mesto: Brazil – Holandija) i 13. jul od 21.00 (finale: Nemačka – Argentina)

Uz brazilske udaraljke, sambu i kapueru doživite Brazil, sambu, karneval i navijajte za svoje favorite u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

Exit 2014 - mapa

Exit uživo!

Biće organizovan živi prenos festivala kroz internet socijalne mreže Facebook, Twitter, Youtube i Flickr. Na ovim mrežama u svakom trenutku, na mobilmo telefonu, kompjuteru ili na festivalskim video bimovima moći će da se pogledaju izveštaji o svemu što se događa: od toga šta hedlajneri misle o Exit-u, Novom Sadu i publici, gde vam se trenutno nalazi ekipa i kako se provodi, preko video snimaka visokog kvaliteta, najsvežijih fotografija, do živih snimaka festivalskih dešavanja.

Exit mobilna aplikacija

I ove godine, Exit festival u vašem džepu! Kada ko svira, šta se trenutno događa, gde se iznenada stvorila dobra žurka, kakvo će biti vreme, sve se to može saznati preko aplikacija za mobilni telefon. Aplikaciji se pristupa preko App Storea sa iPhonea, Google Play Store za Android, ili se samo potraži Exit Festival 2014. (danubeogradu.rs)