Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Građani dočekali vaterpoliste Srbije ispred Skupštine grada
Doček vaterpolista
Doček vaterpolista

Građani dočekali vaterpoliste Srbije ispred Skupštine grada

Ispred Skupštine grada vaterpoliste Srbije, osvajače zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj, dočekalo je danas nekoliko hiljada građana.

Skupština grada je za njih tradicionalno organizovala doček na platou ispred Starog dvora. Zlatni delfini su, posle prijema kod gradonačelnika, izašli na balkon, uz skandiranje „šampioni“, „Srbija“, kao i himnu „Bože pravde“, koju su otpevale Ivona Rambosek i Anđelija Milenković, članice Dečjeg hora „Čarolija“. Pop pevači Saša Kovačević i Ana Kokić svojim nastupom upotpunili su ovaj spektakularan doček ispred Skupštine grada.

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Živko Gocić rekao je da mu je od kako je počeo da se bavi ovim sportom san bio da se pojavi na balkonu Skupštine grada sa koga će podići šampionski pehar, što mu se sad i ostvarilo.

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević izrazio je zadovoljstvo što je Beograd domaćin narednog Evropskog prvenstava u vaterpolu. On je podsetio da će to biti posebno prvenstvo jer će se igrati u januaru i u zatvorenom prostoru. Takođe je istakao da će naknadno biti odlučeno da li će se prvenstvo igrati u Kombank areni ili u nekom drugom objektu, ali bez obzira na to, gde god da se igra, on očekuje da će to biti pravi spektakl. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.