Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Hju Lori u Ginisovoj knjizi rekorda, a uskoro i u Beogradu!
Hju Lori
Hju Lori

Hju Lori u Ginisovoj knjizi rekorda, a uskoro i u Beogradu!

Posle uspešnih nastupa u Americi, Meksiku i Australiji, popularni glumac ali i muzičar Hju Lori, prelazi na evropski kontinent. Prvi koncert u okviru evropske turneje održaće u utorak, 8. jula u Istanbulu a zatim, preko Sofije i Bukurešta, dolazi i u Beograd, gde će 14. jula nastupiti u Sava centru.

Svima je poznato da je uloga doktora Hausa, Hjuu Loriju donela svetsku slavu i brojne nagrade, među kojima su dve Gremi nagrade ali malo ko zna da se ovaj glumac nalazi i u Ginisovoj knjizi rekorda od 2012 godine. Naime, Lori je najgledaniji glavni glumac na televiziji po svetskoj gledanosti serije „Doktor Haus“ (House M.D.). Takođe, Lori je tokom snimanja poslednje sezone, bio i najplaćeniji glumac sa zaradom od 250.000 funti po epizodi.

Pre uloge čuvenog doktora, slavni autor „Autostoperskog vodiča kroz galaksiju“, Daglas Adams želeo je da upravo Hju Lori glumi Artura Denta u filmskoj adaptaciji. Nažalost, zbog smrti Daglasa Adamsa nije došlo do ove realizacije.

Britanski glumac i muzičar Hju Lori ovog leta će nastupiti u Beogradu, u sklopu svetske turneje na kojoj promoviše prošlogodišnji album „Didn’t It Rain“. Publici u Sava centru će se predstaviti sa svojim The Copper Bottom Bandom u ponedeljak, 14. jula od 20.30.

Ulaznice se mogu naći u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije, Dallas Music Shop-u (Sremska 2), kao i na blagajni Sava Centra. Cena ulaznica iznosi 2.200, 3.400, 4.300 i 6.900 dinara. (danubeogradu.rs)

loading...