Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Koncert na Zidiću: Vrane kamene
Vrane kamene
Vrane kamene

Koncert na Zidiću: Vrane kamene

U petak, 25. jula od 20.00, na Zidiću, tj. na Platou Milana Mladenovića, bend Vrane kamene održaće besplatan koncert.

Beogradski garažni rok bend Vrane kamene postoji već dve godine. Do sada su nastupali na rok festivalima po Srbiji, po beogradskim klubovima, a pripremaju se za gostovanja po regionu.

Vrane Kamene osim pevača i frontmena Aleksandra Pejičića, čine još i Miloš Denić (solo gitara), Marijana Jelić (ritam gitara), Nebojša Banaj (bas gitara) i Aleksandar Todosijević (bubanj).Za dž

Često naglašavaju da su rasli slušajući Brejkerse i Majke, mada već uveliko imaju sopstveni muzički potpis koji se manifestuje u vidu sirovog zvuka protkanog beskompromisnim tekstom, kojim zadiru duboko u osobu koja se otvori za njihovo stvaralaštvo.

– Naša muzika proističe iz želje da vratimo originalni beogradski zdrav zvuk u srca, duše i umove ljude. Trudimo se da na što prostiji način „ispričamo“ svoju priču ljudima. Negujemo onaj stari sjajni garažni rok zvuk koji je bio ugušen 90-ih u Srbiji, ali i u većini ex-Yu država. Nije važno ko smo i šta smo, već je važna poruka koju donosimo. Dok stvaramo svoju muziku ni u jednom jedinom trenutku ne težimo tek „pukoj publici“ već zapravo jedino pažljivim slušaocima. Došli smo da oslobađamo i ne dajemo ikakav drugi izbor osim da nas zavoliš ili ne. Potrebno je samo se prepustiti slobodi i onom što donosimo. Nema mesta čekanju, prigrli slobodu. Tvoje srce živo je! – kažu članovi benda Vrane kamene. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.