Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Naxi oaza: Za kraj – tri koncerta u Delta City-ju
Naxi oaza
Naxi oaza

Naxi oaza: Za kraj – tri koncerta u Delta City-ju

Posle tri nedelje muzike i zabave, Naxi oaza će biti zatvorena posle tri koncerta u atrijumu Delta City-ja, od 25. do 27. jula.

Danas, 25. jula od 19.00, Goca Tržan će se družiti sa publikom, a od 20.00 će i održati jednočasovni koncert. Popularna pevačica uživo će izvesti neke od svojih najvećih hitova – „Zagrli“, „Haljina“, „Bumerang“, „Srećo nečija“, „Strašilo“…Za dž

Dan kasnije, 26. jula od 19.00, u atrijumu šoping mola, publiku će zabavljati Daniel Kajmakoski, pobednik prvog serijala „X faktor“. Najavio je da će pevati i domaće i strane hitove kojima se publici predstavio na pomenutom takmičenju, ali i pesmu „Skoplje-Beograd“, koju je snimio sa Željkom Joksimovićem.

Naxi oaza će biti svečano zatvorena 27. jula koncertom benda The Frajle. Posle druženja od 19.00, poznati ženski bend će od 20.00 održati akustični koncert u Delta City-ju. Devojke će pevati pesme sa prva dva albuma „Naš prvi album sa putovanja“ i „Strana A ljubavi“.

Koncerti domaćih i regionalnih zvezda, predstave za decu, kreativne radionice, nastupi iluzionista, modne revije, škole plesa i pojedinih sportova – samo su deo programa prve Naxi oaze. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.