Naslovna » Izlasci » Izložbe » Obilazak zgrade Narodnog muzeja, 27. jula
Narodni muzej: Amor sa čekićem - Trovaldzen Bertel
Narodni muzej: Amor sa čekićem - Trovaldzen Bertel

Obilazak zgrade Narodnog muzeja, 27. jula

Zbog velikog interesovanja javnosti za Obilazak zgrade Narodnog muzeja ova aktivnost se i dalje organizuje svake poslednje nedelje u mesecu.

Na ovaj način zainteresovani posetioci mogu da se upoznaju sa muzejskim prostorima koji uobičajeno publici nisu pristupačni.

U nedelju, 27. jula od 10.00 do 14.00, unapred prijavljeni posetioci imaće priliku da se u društvu kustosa prošetaju kroz sale, kancelarije muzejske uprave, kustosa i izložbeni prostor, a zahvaljujući čemu će imati mogućnost da saznaju šta sve čini jedan muzej i šta je potrebno uraditi kako bi se izuzetna dela koja se u muzejskim zbirkama čuvaju našla na jednoj izložbi.

Biće ovo prilika da zgradu Muzeja, pored koje mnogi od nas svakodnevno prolaze, sagledamo iz druge perspektive i da zahvaljujući tome steknemo drugačiju sliku o našem Narodnom muzeju.

Na svaki pun sat, unapred prijavljene posetioce sprovešće kustosi Narodnog muzeja u Beogradu. Ovom prilikom ulaz za grupe će biti sa Trga Republike.

Želeći da obilasci zdanja budu što prijatniji i bezbedniji, broj posetilaca u grupi biće ograničen. Zainteresovani mogu svoj dolazak da prijave od srede, 23. jula, na e-mejl adresu eduka@narodnimuzej.rs ili pozivom na broj telefona 060/8075-035. Prijave će se primati dok se raspoloživ broj mesta ne popuni. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.