Naslovna » BG servis » Parking „Sava centar“: Jeftinija pretplata za parkiranje
Parking "Sava centar"
Parking "Sava centar"

Parking „Sava centar“: Jeftinija pretplata za parkiranje

JKP „Parking servis“ je na parkiralištu „Sava centar“ uveo novu mesečnu pretplatu za stanare koji žive u blizini tog parkirališta, kao i povoljniju pretplatu do kraja godine za parkiranje vozila pravnih lica, saopšteno je iz tog preduzeća.

Umesto da za celodnevno parkiranje vozila plaćaju 8.500 dinara mesečno, stanovnici ulica koje se nalaze u okolini parkirališta „Sava centar“ sada će izdvajati 1.100 dinara. Uvođenjem nove pretplate stanarima ulica ograničenim bulevarima Mihajla Pupina, Antifašističke borbe, Milutina Milankovića, Milentija Popovića, Vladimira Popovića i Arsenija Čarnojevića omogućeno je gotovo osam puta jeftinije parkiranje vozila na parkiralištu „Sava centar“.

Pravna lica mogu od 1. avgusta da ostvare popust na ime mesečne pretplate za parkiranje više putničkih vozila od 7.00 do 20.30, kao i na mesečnu pretplatu od 00 do 24 časa. Popust od 10 odsto na mesečnu pretplatu ostvaruju za parkiranje od pet do deset putničkih vozila, dok je za parkiranje 11 i više putničkih vozila moguće ostvariti 20 odsto popusta na mesečnu pretplatu.

Opredeljujući 100 parking mesta ovim pretplatama, JKP „Parking servis“ izlazi u susret zahtevima i inicijativama korisnika kako bi im bila pružena što bolja usluga parkiranja. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.