Naslovna » Izlasci » Shopping » Predstavljamo: Panasonic Full HD Viera LED LCD televizori
Panasonic Viera AS640

Predstavljamo: Panasonic Full HD Viera LED LCD televizori

Panasonic predstavlja proizvode iz srednjeg dela asortimana Viera LED LCD televizora za 2014, za evropsko tržište – reč je o modelima AS640, AS650, AS740 i AS750 koji se odlikuju novim inovativnim karakteristikama za „pametnije“ i jednostavnije TV iskustvo.

Uz TV Anywhere opciju možete pristupiti TV programima ili ih snimati gde god se na svetu nalazili, a s opcijom Remote Sharing možete slati fotografije, video zapise ili poruke direktno na vaš TV. Za potpuno intuitivan i individualan doživljaj tu je opcija my Stream za personalizovani kanal sa sadržajem namenjenim celoj porodici.Promo

Elegantni, svevremenski dizajn

Sa modernim dizajnom i uskim okvirima svi su modeli pravi ukrasi svakog dnevnog boravka i pružaju istinski bioskopski doživljaj. AS640 dolazi u tri veličine od 40, 48 i 55 inča, a serija AS650 je dostupna u šest veličina ekrana, od 39 do 60 inča. Serije AS740 i AS750 se mogu naći u tri veličine ekrana, od 42 do 55 inča.

Neverovatan kvalitet slike

Zahvaljujući Direct LED (D-LED) pozadinskom osvetljenju ova nova serija televizora daje izvrsni kvalitet slike i ujednačeno osvetljenje. Napredne tehnologije za obradu slike zajedno s Dual Core Plus procesorom i tehnologijom BackLight Scanning Intelligent Frame Creation Pro od 1200 Hz garantuju značajno brze pokrete i oštre detalje baš svaki put. Osim toga tzv. „Brilliant Contrast“ kontrast pruža najdublje crne i najsvetlije bele boje.

Pametne mogućnosti povezivanja za svaki dom

Televizori za 2014. pružaju najfleksibilniji doživljaj kućne zabave budući da su kompatibilni s različitim vrstama povezivanja. AS750 model s ugrađenim Twin HD Tuner omogućava prijem svih digitalnih HD i SD programa preko kablovskog, satelitskog i DVB-T emitera bez potrebe za dodatnim prijemnikom.

Simultano može da prima dva HD programa i da paralelno snima jedan od tih programa na eksternom USB disku. Sve navedeno omogućava optimalno TV iskustvo za porodicu jer dok vi gledate jedan program, drugi član vaše porodice može da snima ili gleda svoj omiljeni TV program putem tableta ili pametnog telefona.

Za još više zabave, HbbTV povezuje klasičan TV program s Internetom za dodatne informacije o programu ili za pristup različitim medijskim dodacima i uslugama mnogobrojnih TV kuća. S ugrađenim Wi-Fi i DLNA opcijama možete surfovati internetom i pristupiti sve većem broju dostupnih aplikacija, i sve to iz udobnosti vaše fotelje, a možete uživati i u multimedijalnom sadržaju; slikama, filmovima ili muzici snimljenim na kućnoj mreži ili nekom USB mediju. Prenos podataka kod modela AS750 je ostvariv preko tri USB prikljucka, uključujući i USB 3.0 za munjevito brze veze (AS650 sadrži dva USB 2.0 prikljućka).

Za Skype video pozive kod AS740 ugrađena je videokamera visoke rezolucije koja se po potrebi tokom poziva automatski izvlači odnosono uvlači po završetku poziva.

TV gde god bili

Zahvaljujući Viera AS750, AS740 i AS650 televizorima ne morate biti kod kuće kako biste imali pristup dobrom sadržaju. Koristeći Panasonic TV Remote 2 aplikaciju i spajanjem na Panasonic Cloud uslugu možete pratiti TV sadržaje ili filmove na vašem tabletu ili pametnom telefonu preko USB hard diska spojenog na vaš TV, ma gde se na svetu nalazili. Ukoliko idete na put, opcija TV Anywhere vam omogućuje da film započnete gledati dok ste još kod kuće, uključite snimanje pre nego što odete i nastavite da gledate na mestu gde ste stali kada dođete u hotel. U slučaju da ste zaboravili pokrenuti snimanje, pomoću Panasonic TV Remote 2 aplikacije možete to učiniti dok ste na putu.

Panasonic Viera AS640

Nikada nije bilo lakše i brže podeliti važne trenutke s prijateljima i porodicom, bilo gde se nalazili, zahvaljujući Remote Sharing opciji. Koristite Panasonic TV Remote 2 aplikaciju na vašem smartphoneu ili tabletu kako biste poslali poruke, video zapise ili slike putem Panasonic Clouda na vaš TV u vašem domu iako ste na putu.

Inteligentne karakteristike za jednostavno upravljanje

My Stream opcija, dostupna u AS640, AS650, AS740 i AS750 serijama, u potpunosti redefinise iskustvo TV doživljaja. Ova usluga omogućuje stvaranje individualizovanih kanala s personalizovanim sadržajem za vas i članove vaše porodice, sastavljenim iz različitih izvora. Omogućuje vam se pristup filmovima i TV emisijima preko kablovskog i zemaljskog emitovanja kao i preko videa na zahtev (VoD) na osnovu vaših preferencija. Na taj način ostvarujete jednostavan pristup najomiljenijem sadržaju bez gubljenja vremena. Snimljeni sadržaj, kućni filmovi, porodicne fotografije, web stranice i online video zapisi se bez ikakvih poteškoća takođe uključuju u my Stream opciju.

Upotrebom Panasonic TV Remote 2 aplikacije i novog “My Button-a” na Touchpad daljinskom upravljaču možete kreirati personalizovani profil s vašim omiljenim sadržajem. Pritiskom ovog tastera obaveštavate TV da vam se posebno sviđa sadržaj koji trenutno gledate pa koristeći metapodatke programa zajedno sa naprednim algoritmima ova vam usluga daje preporuke i za drugi sličan sadržaj.

Zahvaljujući Voice Assistant usluzi, dostupnoj putem Touchpad daljinskog upravljača, i TV Remote 2 aplikacije, my Stream opcija prepoznaje glas pojedinog člana porodice čime svako od ukućana pokreće svoj individualni my Stream kad god želi. Osim toga, inovativna funkcija glasovnog navođenja i funkcija upravljanja ne samo da prepoznaju pojedine reči, već prepoznaju i cele rečenice pa se glasovne komande mogu korsititi i za upravljanje televizorom.

VIERA modeli su dizajnirani kako bi omogućili jednostavno upravljanje i korisnicima koji se „ne snalaze s tehnikom“. To podrazumeva optimizovanu My Home Screen uslugu, VIERA početni ekran koji može biti personalizovan prema individualnim preferencijama svakog od ukućana. Tu su i nove dodatne mogućnosti za preuzimanje gotovih tematskih ekrana kao što su sportski (fudbal), za igre, Twitter, Facebook i YouTube.

Ekološki pristup

Novi S640, AS650, AS740 i AS750 modeli nude pametne eko funkcije i inteligentno upravljanje za štednju snage kako bi se uštedela energija i očuvali resursi. Senzor ambijentalnog osvetljenja automatski detektuje koliko slika treba biti svetla i u skladu s time podešava postavke osvetljenja ekrana. Isto tako povezani uređaji troše energiju samo kada je to potrebno.

loading...