Naslovna » Izlasci » Pozorište » Studentsko pozorišno leto od 18. jula
Pozorište
Pozorište

Studentsko pozorišno leto od 18. jula

Ustanova kulture „Vuk Karadžić“ i studenti dramskih akademija realizovaće projekat Studentsko pozorišno leto od 18. jula do 15. avgusta. Zamišljeno je da se studenti sa različitih umetničkih akademija upoznaju i predstave svoj rad.

Na sceni „Kult“ biće izvedene četiri predstave sa Akademije lepih umetnosti, Akademije umetnosti Beograd i Fakulteta umetnosti Priština-Zvečan.

Na otvaranju manifestacije Studentsko pozorišno leto, 18. jula biće izvedena predstava „Prvi korak„. Pored predstave studenata Akademije lepih umetnosti u klasi Božidara Đurovića i Hadži Nenada Maričića biće otvorena i izložba slika.

Diplomska predstava „Bračna igra„, studenata Akademije umetnosti Beograd u klasi Mirjane Karanović, biće izvedena 25. jula. „Porodične priče“ na repertoaru su 15. avgusta od 19.30, kada će na scenu izaći studenti iz Prištine u klasi Milana Plećaša. Iste večeri od 21.00, manifestacija će biti zatvorena predstavom „Klasni neprijatelj“ studenata u klasi Jovica Pavića sa Fakulteta umetnosti Priština-Zvečan.

Cena ulaznice za svaku predstavu je 300 dinara. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.