Naslovna » Turizam » Voz „Romantika“ do Bele Crkve od 3. avgusta
Voz Romantika
Voz Romantika

Voz „Romantika“ do Bele Crkve od 3. avgusta

Jednodnevni turistički aranžmani do Bele crkve vozom „Romantika“ biće organizovani tokom avgusta sa polascima iz Beograda.

Nedeljom od 7.30 (3, 10, 17, 24. i 31. avgust) sa glavne železničke stanice u Beogradu polaziće se do Bele Crkve u organizaciji „Železnica Srbije“ i turističke agencije „Falcon Tours“.

Tokom vožnje, biće održan kraći zabavni program za decu i odrasle. U sastavu voza „Romantika“ saobraćaće vagon restoran, u kome putnici mogu da po povoljnim cenama kupe osvežavajuća pića i kafu.

Dolazak u Belu Crkvu je po redu vožnje u 11.00, posle čega putnici imaju slobodno vreme za šetnju i kupanje do 18.00 sati, kada je predviđen polazak voza iz Bele Crkve do prestonice. „Romantika“ po redu vožnje u Beograd stiže u 21.30.

Cena aranžmana po osobi je 980 dinara, a za decu od šest do 12 godina 860 dinara, i može se platiti u dve rate. Ovaj aranžman za decu do šest godina je besplatan, ali bez obezbeđenog sedišta u vozu.

Sve informacije vezane za program puta i prodaju karata mogu se dobiti na telefon 011/2451-179, ili direktno u pomenutoj agenciji, u Makenzijevoj 68. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.