Naslovna » BG servis » Za dž: BG info mape za lakše parkiranje
BG info mapa
BG info mapa

Za dž: BG info mape za lakše parkiranje

Predstavljene su besplatne turističke mape grada – BG info mape koje sadrže ucrtane parking zone sa ulicama na kojima su prikazana javna parkirališta i garaže.

JKP „Parking servis“ je omogućio stranim turistima informaciju na koji način mogu da koriste parking zone, garaže i javna parkirališta u gradu, kao i uputstvo kako i gde mogu da kupe karte.Za dž

Da gosti prestonice ne bi imali neprijatnosti da ih odnese pauk ili da zbog neinformisanosti ne plate parkiranje na vreme, pripremljena su detaljna uputstva na engleskom i srpskom jeziku sa neophodnim informacijama i instrukcijama onima koji prvi put koriste usluge parkiranja u Beogradu.

BG info mape su besplatna i dvojezična (srpsko-engleska) uputstva na kojima su obeležene parking zone (crvena, žuta i zelena), lokacije javnih parkirališta i garaža, kao i poslovnice Korisničkog servisa, u kojima turisti mogu dobiti dodatne informacije.

Gosti Beograda ih mogu dobiti na aerodromu, železničkoj stanici, autobuskoj stanici, u hotelima, šoping molovima, i na svim značajnim mestima u Beogradu ili ih preuzeti u svim objektima „Parking servisa“. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.