Naslovna » Izlasci » Za dž: Radionica „Čarolija čitanja“
Radionica "Čarolija čitanja"
Radionica "Čarolija čitanja"

Za dž: Radionica „Čarolija čitanja“

Besplatna radionica kreativnog čitanja i pisanja „Čarolija čitanja“ biće održana u Biblioteci „Laza Kostić“ na Banovom brdu od 4. do 8. avgusta.

Radionica je koncepcijski zasnovana na četiri ključne reči: čitanje, pisanje, govorenje i slušanje. Tokom petnaest sati programa, učesnici će se baviti kreativnim pisanjem, vežbanjem javnog nastupa, korišćenjem inerneta u svrhu obrazovanja, povezivanjem književnosti sa drugim umetnostima, lakšim savladavanjem školske lektire.Za dž

Cilj radionice je da se podstakne dijalog i razmena mišljenja, vežba aktivno slušanje, kao i da mladi deo letnjeg raspusta provedu družeći se sa vršnjacima sličnih interesovanja. Radioničarski način rada, kroz igre i zanimljive vežbe, omogućiće učesnicima da se zabave, kreativno izraze i usavršavaju svoje talente.

Termin za održavanje radionice je od 11.00 do 14.00. Prijavljivanje je telefonom na 063/8422-174 ili na mejl pdcukarica@gmail.com.

Radionicu „Čarolija čitanja“, koja je namenjena mladima od 14 do 18 godina, organizuju Prijatelji dece Čukarice pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu i u saradnji sa Bibliotekom grada Beograda. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.