Naslovna » Izlasci » Sport » Beograd domaćin SP u rvanju za veterane
SP u rvanju
SP u rvanju

Beograd domaćin SP u rvanju za veterane

SP u rvanju grčko-rimskim i slobodnim stilom za veterane biće održano u Beogradu od 22. do 31. avgusta, s tim da borbe počinju od 26. avgusta, kada je i zakazano svečano otvaranje u SC „Šumice“.

Prvenstvo će biti jedno od većih i bolje organizovanih takmičenja koje je u poslednje vreme održano u Beogradu. Direktor Svetskog prvenstva i potpredsednik Rvačkog saveza Srbije Rajko Batlić dodao je da će naša selekcija nastupiti sa dobrim timom veterana, koji su nosioci evropskih i svetskih odličja.

On je precizirao da je do sada prijavljeno više od 600 takmičara iz 64 zemlje i da očekuje da do početka prvenstva taj broj bude i veći.

Organizatori su pojasnili da od 22. avgusta u našu prestonicu pristižu sportisti i sudije, u naredna dva dana biće održan međunarodni sudijski seminar, posle čega je predviđen dan za merenje takmičara i žrebanje pa tek onda počinju eliminacione borbe. Na programu su u prva tri dana borbe u grčko-rimskom stilu, dok su poslednja dva dana rezervisana za slobodni stil. Eliminacione borbe će biti na programu u „Šumicama“ od 10.00 do 14.30, dok će finalni susreti biti u terminu od 18.00 do 20.00.

Karte će se prodavati po simboličnoj ceni od 350 dinara, od čega će veći deo ići u humanitarne svrhe. Predviđeno je, takođe, da kupovinom karata posetioci mogu da osvoje i vredne nagrade. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.