Naslovna » Porodica » Deca » BeoQuest: „Od A do Š“ na Tašmajdanu
BeoQuest - potraga za decu
BeoQuest - potraga za decu

BeoQuest: „Od A do Š“ na Tašmajdanu

U nedelju, 17. avgusta od 11.00, Tašmajdan će postati veliko igralište za BeoQuest potragu za decu „Od A do Š“.

Učesnici će se takmičiti u timovima i pokušati da pobede sat i druge takmičare. Igra je prilagođena za uzrast od sedam do 12 godina a svaka grupa mora da ima minimum jednog odraslog člana koji će biti zadužen za dokumentovanje rešavanja zadataka. Za to je dovoljan mobilni telefon, sve ostalo obezbeđuje organizator.

U timovima koje formiraju sa svojim prijateljima i roditeljima, mališani će se upustiti u izazov pronalaženja zadatih pojmova i rešavanja zagonetki. Biće tu svega, kao što naslov kaže – od A do Š. Ovo je idealna prilika za obnavljanje azbuke a roditelji će na kraju imati i materijala za porodične albume. Svi zainteresovani se mogu prijaviti do petka u podne, preko BeoQuest forme za prijavu i provesti jedno drugačije pre podne u parku.

Učešće iznosi 300 dinara po detetu i može se platiti pred samu potragu. Broj mesta je ograničen.

BeoQuest je prva agencija u Srbiji koja profesionalno organizuje igre potrage po gradu kao i za vaše privatne i korporativne događaje. Specijalizovani su za osmišljavanje događaja koji se zasnivaju na dinamičnim aktivnostima pogodnim, kako za odrasle, tako i decu. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.