Naslovna » Izlasci » Film » Cineplexx bioskopi: Monty Python Live (Mostly) – snimak
Monty Python

Cineplexx bioskopi: Monty Python Live (Mostly) – snimak

U subota, 30. avgusta od 20.00, u bioskopima Cineplexx, Ušće SC i Delta City kao i Kragujevac Plaza, biće prikazan snimak predstave „Monty Python Live (Mostly)“.

Poslednji nastup uživo slavnih Pajtonovaca održan je 20. jula u O2 Areni, a u Cineplexx bioskopima ekskluzivno je uživo prenošen. Za snimak predstave, čiji je slogan „One Down, Five to Go“, bioskopske ulaznice već su u prodaji.

Iako su već ušli u sedamdesete (zajedno imaju 358 godina), Džon Kliz, Teri Gilijam, Erik Ajdl, Teri Džouns i Majkl Pejlin su i dan danas jednako popularni kao na samom početku njihove karijere. Originalnu postavu činio je i prerano preminuli Grejem Čepman posle čije smrti su Pajtonovci prestali sa zajedničkim projektima.

Autori „“ cirkusa Monti Pajtona“ sa pravom spadaju među najbolje i najuticajnije svetske komičare, koji su pokrenuli revoluciju u oblasti komedije i ostavili pečat na brojne generacije. Ova grupa glumaca je pored televizijske serije snimila i nekoliko filmova, veći broj muzičkih ploča i održala veliki broj pozorišnih nastupa.

Ogromno interesovanje su izazvali sa objavljivanjem informacija o prvim nastupima uživo u londonskoj areni, jer su poslednji put na bini bili davne 1980. godine. Posle više od četrdeset godina, obožavaoci ovog iščašenog humora će moći da uživaju u njihovim najvećim hitovima, osavremljenim u jedinstvenom pajtonovskom maniru.

Videćete Pajtonovce na sceni sa profesionalnim plesačima, simfonijskim orkestrom, Edijem Izardom i Majkom Majerskom. Zanimljivo je da je Stiven Hoking bio u publici 20. jula i gledao snimljeno ranije pojavljivanje sa popularnim komičarima. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.