Naslovna » Izlasci » Shopping events » iStyle Apple Premium Reseller – najbolja usluga
iStyle Apple Premium Reseller

iStyle Apple Premium Reseller – najbolja usluga

U subotu, 9. avgusta, u „Ušće“ SC biće obeležena dvogodišnjica od velikog renoviranja jedne od najlepših i najvećih iStyle Apple Premium Reseller prodavnica u ovom delu Evrope.

Pripremljena su iznenađenja i popusti tokom celog dana za sve kupce, a za prvih trideset kupaca i prigodni pokloni.

Pre tačno dve godine ova prodavnica je dobila duplo veći prostor, koji je preuređen po najvišim Apple standardima. Prodavnica je od tada dobila novo ruho i postala omiljeno mesto za kupovinu Apple i povezanih proizvoda drugih proizvođača kod nas, kao i za sticanje novih znanja i veština u korišćenju gedžeta i računara pomenute kompanije. Kupci je prepoznaju kao mesto gde se mogu upoznati sa novim tehnologijama u veoma prijatnom okruženju.Promo

iStyle Apple Premium Reseller prodavnica u „Ušće“ SC u Beogradu nudi kompletan asortiman Apple proizvoda predviđenih za domaće tržište, kao i veliki broj dodataka uključujući i neke od najegzotičnijih proizvoda koji se retko gde mogu kupiti.

Prodavnica je specifična i po tome što ima vrhunski obučene prodavce spremne da u svakom trenutku kupcima izađu u susret i daju odgovarajuće sugestije shodno njihovim potrebama.

Svojim kupcima iStyle Apple Premium Reseller nudi i najbolje servisne usluge kroz svoj servis (Apple Authorized Service Provider) koji postoji od 2010. godine. Velika prednost servisa je što ne funkcioniše samo kao servis na koji je većina kupaca navikla već i kao mesto na kom se može dobiti puna tehnička i edukativna podrška.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.