Naslovna » Izlasci » Kolarac: Najava sezone 2014/15.
Kolarac
Kolarac

Kolarac: Najava sezone 2014/15.

U petak, 29. avgusta od 15.00 do 19.00, Kolarac organizuje prezentaciju aktivnosti i programa u sezoni 2014/15.

Pored promocije upisa u novi semestar Centra za nastavu stranih jezika i koncertnih programa u okviru Centra za muziku, Kolarac najavljuje tribine Centra za predavačku delatnost, septembarsku izložbu slika i crteža Saše Marjanovića u Likovnoj galeriji, kao i brojne kreativne i edukativne radionice i sadržaje za sve generacije.

U septembru počinje nova sezona Centra za muziku. Svake nedelje od 11.00 održava se Ciklus promenadnih koncerata koji ove sezone počinje završnim koncertom polaznika master klasa tenora Zorana Todorovića (7. septembar) i nastavlja se koncertima kvarteta Sensartika 14. septembra i Solista Bečkog kamernog orkestra 21. septembra, dok je poslednji vikend u znaku maratona Mokranjčeve muzike.

Novu, XVIII sezonu ciklusa Velikani muzičke scene obeležiće koncert Orkestra Zabranjeni grad (Kina) i njihov solista, vanserijski kontratenor, Ksijao Ma (15. septembar od 20.00).

U septembru počinje i novi ciklus Male škole bontona „Kako se sluša koncert“ (27. septembar) i nove radionice „Kako se pravi muzika“ (13. septembar).

Punkt će biti postavljen između restorana „Vapiano“ i zgrade u Knez Mihailovoj 10. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.