Naslovna » BG svaštara » Promocije » Kolarac: Počinje upis u Školu jezika
Škola jezika
Å kola jezika

Kolarac: Počinje upis u Školu jezika

Od 25. avgusta do 15. septembra otvoren je rok za upis u Školu jezika Kolarčeve zadužbine tj. Centra za nastavu stranih jezika.

Prošle godine Kolarčeva zadužbina obeležila je 135 godina postojanja Zadužbine i 80 godina rada Centra za nastavu stranih jezika. Zadužbina Ilije M. Kolarca osnovana je 1878. godine, a zgrada u kojoj se ona danas nalazi podignuta je 1932. Odmah posle toga, 1933. godine, počeo je sa radom Centar za nastavu stranih jezika, u kome se u početku predavao samo engleski jezik.Promo

Danas se u Centru izučavaju brojni svetski jezici: engleski, francuski, nemački, italijanski, ruski, španski, kineski, korejski, japanski, grčki, slovenački, turski, arapski, norveški, švedski, portugalski, indonežanski i srpski (za strane rezidente). Nastava se odvija u prepodnevnim, popodnevnim i večernjim časovima.

Najsavremenije metode nastave stalno se unapređuju i prilagođavaju potrebama polaznika. Kvalifikovan profesorski kadar posvećuje punu pažnju komunikaciji kroz pismeno i usmeno izražavanje, osposobljavajući polaznike da koriste strani jezik u svakodnevnim situacijama, kao i u svom profesionalnom okruženju. Kroz individualne konsultacije profesori pomažu polaznicima da uspešno savladaju poteškoće u učenju jezika.

Redovan upis počinje 25. avgusta, a novi ciklus tečajeva 15. septembra. Moguće je plaćanje na rate, povlašćene cene važe za one koji kurs plate odjednom, takođe, stari đaci imaju obezbeđen popust. Centar uvodi nove termine u skladu sa potrebama polaznika.

Ovde se mogu polagati i testovi za proveru nivoa znanja iako se ne pohađa tečaj. U Centru za nastavu stranih jezika može se polagati ispit za bilo koji od redovnih nivoa, kao i međunarodno priznati ispiti Gete instituta.

Centar za nastavu stranih jezika ima otvoren upis za tečajeve tokom čitave godine, broji na hiljade polaznika, a svojom tradicijom i dugogodišnjim iskustvom opravdao je poverenje mnogih državnih institucija i privrednih subjekata.

Kontakti za informacije i uspostavljanje saradnje: E-mail: skola@kolarac.rs, telefoni: 2630-480 i 2636-991 od 9.00 do 19.30 ili lično – Studentski trg 5. (danubeogradu.rs)