Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Kraak&Smaak Live, 4. septembra
Kraak&Smaak
Kraak&Smaak

Kraak&Smaak Live, 4. septembra

Popularni Kraak&Smaak, prvi put će nastupiti u Beogradu u šestočlanom sastavu u klubu BitefArtCafe Summer Stage, 4. septembra od 22.00.

Zbog tehničkih problema uzrokovanih lošim vremenskim uslovima, koncert holandskog sastava Kraak&Smaak, koji je trebalo da se održi 4. septembra na letnjoj sceni kluba BitefArtCafe, biće odložen u dogovoru sa bendom. Novi datum održavanja koncerta će biti blagovremeno saopšten.

Svi koji su kupili karte, moći će da ih iskoriste za novi datum ili da ih vrate na svim prodajnim mestim Eventim Srbija, odnosno u klubu, na Kalemegdanu kod teniskih terena, u zavisnosti od toga gde su kupili karte. Koncert Kraak&Smaak će na ovaj način biti jedan od prvih događaja u novom klubu BitefArtCafe, poznatom po najboljim živim svirkama i koncertima u gradu.

Ova holandska senzacija je objavila debi album 2006. godine, a od prvog albuma, prošli su dug put od predgrupe Faithless na američkoj turneji, preko nastupa na velikim svetskim festivalima (Pinkpop, Sziget, SXSW, Miami’s Winter Music Conference, Bonnaroo, Coachella, Good Vibrations Festival), do nastupa uživo u popularnoj TV emisiji „Jimmy Kimmel Live“.

Kraak&Smaak trenutno nosi titulu „bend koji se mora videti uživo“, kako kažu novinari „Dance magazine IDJ”, pored Chemical Brothers, Moby i The Prodigy.

U Beogradu, bend će uživo izvesti hitove sa prethodnih albuma, „Squeeze Me“ i „Dynamite“, koji imaju milionska preslušavanja na internetu. Međutim, publika će moći da čuje i numere sa poslednjeg albuma, kao što su „The Future Is Yours“, koja se vrlo brzo popela na prvo mesto nemačkih top lista, kao i drugi singl „Good For the City“ koji je proglašen za singl internacionalnog izvođača koji se probio na najviše top lista u Nemačkoj i to ispred Disclosure i Depeche Mode.

Cene karata su 700 i 1.000 dinara. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventim Srbija i putem njihovog sajta, kao i u klubu BitefArtCafe Summer Stage, Kalemegdan, teniski tereni, svaki dan od 10.00 do 21.00. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.