Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Lady Fair: Treći Sajam za žene, 6. i 7. septembar

Lady Fair: Treći Sajam za žene, 6. i 7. septembar

Sajam za žene, Lady Fair, treći po redu, biće održan 6. i 7. septembra ispred „Ušće“ SC.

Uz besplatan ulaz i veliki broj izlagača koji će predstaviti svoje proizvode i usluge, dame će moći da uživaju i u bogatom i raznovrsnom programu koji ih očekuje na ovoj manifestaciji.Za dž

Na jednom mestu biće predstavljeno sve ono što je potrebno nežnijem polu: nega lica i tela, weIlness i zdravlje, moda i lepota, dok će na centralnoj bini, od 12.00 do 19.00 oba dana biti organizovan zabavno-edukativan program, koji će raznolikim sadržajem privući pažnju velikog broja posetiteljki.

Dame će na sajmu moći da dobiju i informacije i savete stručnjaka o zdravoj ishrani, fitnesu i medicinskim uslugama, imaće priliku da osvoje nagrade i poklone i uživaju u besplatnim masažama i tretmanima.

Veliko interesovanje žena je za učešće u kreativnim radionicama u kojima u interakciji sa stručnim licima uvek saznaju i nauče nešto novo iz raznih oblasti koje interesuju jednu savremenu ženu. Pored toga, na štandovima izlagača dame će moći da se upoznaju i sa jesenjim trendovima u kozmetici i isprobaju nove frizure, šminku i nakit.

Lady Fair je i glamur, zabava, putovanja, astrologija, kultura, shopping… (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.