Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Mikser Design Market povodom nove školske godine
Mikser Design Market
Mikser Design Market

Mikser Design Market povodom nove školske godine

U nedelju, 31. avgusta od 12.00 do 20.00, u Mikser House-u, biće održana prodajna izložba dizajniranih predmeta, tradicionalni Mikser Design Market.

Tema ovonedeljnog izdanja, inspirisana 1. septembrom, biće povratak u đačke klupe i priprema za novu školsku godinu.

Mikser Design Market je prava destinacija za sve one koji žele da svoj stil upotpune unikatnim nakitom ili komadom odeće ili da osveže enterijer svog doma neobičnim komadom nameštaja, kao i za one koji žele da kupe nekome zanimljiv i originalan poklon. Na manifestaciji će se ove nedelje predstaviti više od 30 dizajnera, kreativnih preduzetnika, zanatlija i proizvođača.

Početak nove školske godine daje novu notu ovonedeljnom Mikserovom Design marketu, pa će posebna pažnja biti posvećena maštovitim i originalnim aksesoarima i potrepštinama za đake, kako bi svi školarci koji kreću u nove pobede bili spremni za povratak u školske klupe.

Učesnici ovonedeljnog marketa u znaku povratka u školu su: Amore, Arsen Lupiga, Baggy & Funny, Biljana Čučković, Blejboj, Daisy, Djin Djuve, Dolphyn Jewlery, Dragonfly Decoupage, Fish and Chips, Glory Box, Gugadžina i drugi.

Ulaz na Mikser Design Market: Back to School je slobodan. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.