Naslovna » BG špijun » Novi Sad: Biciklana fest, od 29. do 31. avgusta
Biciklana fest
Biciklana fest

Novi Sad: Biciklana fest, od 29. do 31. avgusta

Zabavno-edukativni festival biciklista iz Novog Sada i regiona, Biciklana fest, biće održan od 29. do 31. avgusta u glavnom gradu Vojvodine.

Najavljena su predavanja i panel-diskusije uz učešće predstavnika organizacija biciklista iz susednih zemalja, o važnosti razvoja bicklističke zajednice, i radionice na kojima će učesnici imati priliku da nauče više o saobraćaju, popravci i izradi bicikala.

Drugi deo festivala činiće izložba biciklističkih fotografija, filmovi, umetničke i dečije radionice, „biciklistička moda“, koncerti i takmičenja, kao što su trka za decu oko Limanskog parka i polo na biciklima. Dodaje se da će prvog dana festivala biti održana 29. Kritična masa, tradicionalna mesečna vožnja kroz grad.

Organizator, Novosadska biciklistička inicijativa, poziva sugrađane ali i bicikliste iz drugih gradova da se uključe u festival i da tako utiču na razvoj biciklizma kao saobraćajne budućnosti glavnog grada Vojvodine.

Biciklana fest biće održan u klubu „Quarter“ pod sloganom „Bike’n’Roll“. Za više informacija kliknite OVDE. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.