Naslovna » Izlasci » Sport » Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku 2014
Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku

Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku 2014

Ovogodišnje Vip Beach Masters 2014 – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku, završava se finalnim turnirom na Adi Ciganliji od 27. do 30. avgusta.

Najboljih 38 parova, 21 u muškoj i 17 u ženskoj konkurenciji, boriće se za titulu nacionalnog šampiona, kao i za vredne nagrade iz ukupnog fonda od 32.000 evra. Pored vrhunskih mečeva, sve posetioce finalnog spektakla očekuje celodnevni zabavni program, a ulaz za sve dane turnira je besplatan.Za dž

Posle sjajnih nadmetanja, održanih u Novom Pazaru, Užicu, Kruševcu, Novom Sadu, Kraljevu, Čajetini, Velikom Gradištu, Baču, Somboru, Zrenjaninu i Kanjiži, nacionalni odbojkaški karavan preselio se na najpopularnije beogradsko kupalište. Finalni turnir na Adi Ciganliji počinje kvalifikacionim mečevima u sredu, 27. avgusta, dok su nadmetanja u glavnom žrebu rezervisana za četvrtak i petak, 28. i 29. avgusta.

Poslednjeg dana turnira, u subotu, 30. avgusta od 10.00, odigraće se polufinalni i finalni mečevi, kada će se saznati ko su nove šampionke i šampioni Srbije u odbojci na pesku.

Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku

Biznis liga i škola odbojke na pesku

Po drugi put ove sezone biće organizovana i biznis liga koja okuplja velike kompanije i sponzore turnira. Učesnici ovih nadmetanja su kao svoje posebne goste pozvali 160 mališana iz svih osam osnovnih škola iz Obrenovca za koje je spremljen poseban zabavni program.

Tokom sva četiri dana turnira, naš proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić držaće besplatnu školu odbojke na pesku za mališane uzrasta do 14 godina. Za treninge sa Vanjom rezervisano je šest termina, i to u sredu, 27. avgusta od 17.00 u četvrtak i petak, 28. i 29. avgusta u dva termina, od 10.00 i od 17.00, kao i poslednjeg dana turnira u terminu od 15.00. Kroz Beach Masters školicu je ove sezone prošlo 3.941 dečaka i devojčica, a po drugi put, u Beogradu će biti organizovan i trodnevni Kids Beach Volley kamp za 50 dečaka i devojčica iz 11 gradova koji su pokazali najbolje znanje odbojke na pesku na prethodnim turnirima.

Osim toga, u petak, 29. avgusta, Vanja Grbić će obradovati i posetioce Vip radnje na adresi Knez Mihailova 9, kada će od 12.00 potpisivati kačkete i fotografisati se sa njima.

Ovo takmičenje sedmu godinu zaredom organizuju kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije. (danubeogradu.rs)