Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Tri nova HD kanala za ljubitelje sporta, nauke i filma
TV - Discovery Science
TV - Discovery Science

Tri nova HD kanala za ljubitelje sporta, nauke i filma

Od 1. septembra korisnici SBB, KDS, JET TV i Beogrid digitalne televizije imaće priliku da gledaju tri nova HD kanala – Discovery Science HD, Shorts TV i Trace Sport Stars.

Discovery Science HD

Za sve ljubitelje nauke, kanal Discovery Science HD kroz niz uzbudljivih emisija istražuje kako nauka i tehnologija utiču na naš svakodnevni život i kako će ga formirati u budućnosti.

Kanal u HD rezoluciji prikazuje kako stvari koje nas okružuju funkcionišu, a učešćem u kreiranju nekih od najgledanijih serijala doprineli su i svetski poznati glumci Morgan Frimen i Džejms Vuds, koji su i u privatnom životu veliki ljubitelji nauke.

Shorts TV

Sve filmofile obradovaće vest da će od sada moći da gledaju Shorts TV, kanal koji 24 sata emituje kratkometražne filmove autora sa šest kontinenata.

Kratke forme su sve popularnije u svetu i obrađuju širok spektar tema na osnovu kojih ih Shorts TV grupiše u tematske blokove, koji između ostalog mogu biti posvećeni filmovima sa određenog geografskog područja, horor, prazničnim ili studentskim filmovima ili filmovima inspirisanim književnim klasicima.

Trace Sport Stars

Ljubitelji sporta i zabave dobiće priliku da „zavire“ u privatne živote svojih omiljenih sportista u okviru programa Trace Sport Stars, prvog kanala zabavnog karaktera posvećenog životima svetski poznatih sportskih zvezda.

Zanimljivo je da pored emisija koje pružaju uvid u svakodnevne navike sportista, njihove domove, modni stil i odnose sa porodicom i prijateljima, gledaoci imaju prilike da saznaju i priče njihovih najvernijih obožavatelja.

Dva meseca za dž

Korisnici D3 Start paketa dobiće priliku da se upoznaju sa novim kanalima i besplatno ih gledaju tokom prva dva meseca, a posle promotivnog perioda oni će biti dostupni u okviru HD paketa.

Svi korisnici SBB, KDS, JET TV i Beogrid digitalne televizije mogu pronaći Discovery Science HD na poziciji 155, dok se Shorts TV nalazi na poziciji 118, a Trace Sport Stars na poziciji 174. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.