Naslovna » Izlasci » Film » „Uhvati ritam 5: Step Up All In“ u bioskopima
Uhvati ritam 5

„Uhvati ritam 5: Step Up All In“ u bioskopima

Od ove nedelje u domaćim bioskopima prikazuje se muzički film „Uhvati ritam 5: Step Up All In“.

U najnovijem nastavku jedne od najpopularnijih franšiza ulični plesač iz Majamija, Šon Ejsa (Rajan Guzman) seli se u Holivud sa snovima o slavi i bogatstvu, da bi se našao pred istinom koliko je teško uspeti u svetu profesionalnog plesa.

S novom plesnom ekipom koju osniva s lepom i tvrdoglavom Endi Vest (Brijana Evigan) ulazi u poslednji krug rijalitija u Las Vegasu i ima priliku da ostvari snove, pod uslovom da iza sebe ostavi odanost i rivalstvo i jednostavno se bavi onime što najviše voli: plesom.

U finalu glavni protivnici su im „Grim Najts“ i Šonova stara ekipa „Mob“. Sledi borba za pobedu i neke od najuzbudljivijih plesnih tačaka dosada viđenih na bioskopskim platnima.

– Svaki film u franšizi ima veliku ljubavnu priču i sjajne scene plesa i to se nikad neće promeniti – kaže Metju Smit iz kompanije „Ofspring Entertejnment“. – Uvek smo pomerali granice onoga što je moguće izvesti u filmu, a sada smo se skoncentrisali na to šta znači biti plesač i koliko je strasti potrebno za to. Nećete se obogatiti, pa ako time želite da se bavite, morate to da volite više od bilo čega.

Filmovi „Uhvati ritam“ bile su prekretnice u karijerama njihovih reditelja, a dosadašnje su režirali En Flečer, Džon M. Ču i Skot Spir. Ovaj nastavak režirala je Triš Zi, čiji su radovi apsolutni hit na Internetu.

„Uhvati ritam 5“ nudi scene za koje gledaoci neće verovati da nisu korišćeni specijalni efekti ili kompjuterska grafika, a upravo je tako. Sva koreografija je izvedena uživo pred kamerama. Jedno od tajnih oružja bio je koreograf Džamal Sims, koji je radio na svih pet „Uhvati ritam“ filmova. (danubeogradu.rs)

http://youtu.be/S88S_Kfysmk

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.