Naslovna » Izlasci » Izložbe » Uskoro u Beogradu: Dino park na Kalemegdanu
Dinosauri

Uskoro u Beogradu: Dino park na Kalemegdanu

Prvi Dino park u Srbiji uskoro će biti postavljen na Kalemegdanu!

Jedinstvena izložba dinosaura u prirodnoj veličini biće otvorena od 29. avgusta na Kalemegdanu tokom naredna tri meseca.

Cena karte za odrasle biće 350 dinara, ulaznica za decu do 12 godina je 250 dinara, dok deca do tri godine neće plaćati ulaz.

Posetioci će imati priliku da pogledaju oko 40 kompozicija, sa 20 eksponata dinosaurusa u prirodnoj veličini, koji predstavljaju stalnu postavku zabavnog parka Prirodnjačkog centra u Svilajncu.

Neke od replika dinosaura veličine su i do 20 metara. Modele, koji će biti izloženi na Kalemegdanu, radili su svetski priznati proizvođači replika dinosaura iz Nemačke.

Uskoro više informacija!

Sporazum o saradnji JP „Beogradska tvrđava“, Prirodnjačkog muzeja u Beogradu, Opštine Svilajnac i Fondacije B92, zahvaljujući kojoj će početi sa radom prvi Dino park u Srbiji, biće potpisan u utorak, 19. avgusta u 12.00 u Galeriji Prirodnjačkog muzeja na Kalemegdanu.

Sporazum će potpisati predsednik Opštine Svijalnac Predrag Milanović, direktor Prirodnjačkog muzeja u Beogradu Slavko Spasić, v. d. direktora JP „Beogradska tvrđava“ Nikola Kovačević i direktor Fonda B92 Veran Matić. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.