Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » World Travel Channel: Dobrodošli u Beograd (video)
Beograd
Beograd

World Travel Channel: Dobrodošli u Beograd (video)

Početkom godine, TV ekipa televizije World Travel Channel iz Turske boravila je u Beogradu i snimila putopisnu emisiju o našem gradu pod nazivom „Dobrodošli u Beograd“. Emisija „Dobrodošli u Beograd“ od nedavno se emituje nekoliko puta nedeljno na ovom televizijskom kanalu, koji se gleda u oko 20 miliona domaćinstava u Turskoj.

„Beograd je veoma jedinstven grad sa bogatom istorijom. Među gostoljubivim Beograđanima, posetioci se ovde mogu zaista opustiti i uživati u svemu što grad ima da ponudi. Bilo je veliko zadovoljstvo što smo imali priliku da upoznamo Beograd. Preporučujemo svima da obiđu ovaj uzbudljiv grad“, poručuje Demet Yigitbas, producent programa.

Po rečima članova TV ekipe, za razliku od drugih turističkih programa, World Travel Channel pruža gledaocima informacije iz drugačije perspektive gde da idu i šta da rade tokom boravka na nekoj destinaciji.

„Turci planiraju odmor jednom godišnje a već smo dobili povratnu informaciju da su neki od naših gledalaca već uvrstili Beograd među destinacije koje moraju posetiti, što govori o uticaju koji naš program ima na gledaoce“, kaže Demet Yigitbas.

TV ekipa World Travel Channel je u drugom sastavu prošle godine već snimala i emitovala dve emisije o našoj prestonici koje su imale veliku gledanost u Turskoj.

Inače, broj gostiju iz ove zemlje u Beogradu je prošle godine bio u porastu od 72%, a već u prvoj polovini ove godine procenat rasta iznosi 52%. (TOB)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.