Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 14. Dečiji sajam od 17. do 19. oktobra
Dečiji sajam

14. Dečiji sajam od 17. do 19. oktobra

Jedna od najlepših manifestacija namenjenih deci i roditeljima, 14. Dečiji sajam, biće održana u hali 3 Beogradskog sajma, od 17. do 19. oktobra.

Pored velikog broja izlagača koji će predstaviti svoje proizvode i usluge namenjene mališanima, posetioci sajma moći će da uživaju i u neprekidnom programu na bini i sportskom terenu.

Veliko interesovanje kod dece predstavlja i ogromna igraonica od 150 kvadratnih metara, najnovije popularne igrice, zatim druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova.Za dž

Po tradiciji, posetioce pored besplatnog ulaza na Dečiji sajam očekuju i nagradne igre kojima se mališani najviše raduju.

Pored raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moći će da vide i dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će i da iskoriste i kupe određene proizvode po specijalnim popustima.

Kao i svake godine, sa najmlađima će se družiti i Svibor savez Srbije, a tu će biti i Žandermerija, Saobraćajna policija, Vatrogasna brigada, kojima se mališani i te kako raduju. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.