Naslovna » Izlasci » Sport » Ada Ciganlija: Internacionalni stop vejkbord
Ada Ciganlija - vejkbord
Ada Ciganlija - vejkbord

Ada Ciganlija: Internacionalni stop vejkbord

Na Adi Ciganliji (Makiška strana – žičara za skijanje na vodi Akva Ski) danas će se od 9.00 održati Internacionalni stop vejkbord.

Beogradski savez za skijanje na vodi i vejkbord zajedno sa Svetskom federacijom za skijanje na vodi i vejkbord i Savezom za skijanje na vodi i vejkbord Srbije uspeli su da ostvare organizaciju ovog stopa. Ovo je takmičenje koje nosi 400 poena, i to ga svrstava među najjača takmičenja u ovom sportu.

Na Adi Ciganliji će se takmičiti četrdesetak takmičara iz osam zemalja Evrope. Očekuje se kvalitetno takmičenje i borba za najsjajnija odličja. Organizatori se nadaju pravoj promociji vejkborda kako bi još više mladih počelo njime da se bavi.

Vejkbord je našoj zemlji doneo mnogo medalja i brojna odličja sa mnogobrojnih takmičenja, pa je velika čast ugostiti sve učesnike i posetioce ove manifestacije.

„Verujemo da će gosti iz Beograda otići u svoje zemlje sa najlepšim utiscima o našem gradu i Srbiji“, piše u saopštenju Beogradskog saveza za skijanje na vodi i vejkbord.

Događaj je organizovan pod pokroviteljstvom Grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.